Zodia care este înșelată și care înșală în luna Septembrie! Vorbele dulci orbesc

 

Luna septembrie este o lună riscantă pentru unii nativi din punct de vedere emoțional. În timp ce unii sunt prinși înșelând, alții sunt cei care prind și, trăgând linie, niciunul nu are de suferit mai puțin.

Doi dintre cei 12 nativi ai zodiacului vor călca strâmb în luna care urmează, iar asta se datorează în mod special lipsei de comunicare. Zodia care este înșelată este Berbecul, având în vedere că în ultima vreme și-a scăpat gura de prea multe ori, jignindu-și poate partenerul.

Zodia care înșală este Balanța, aflându-se sub un mare nor negru pe care l-a umflat împreună cu partenerul în ultimele luni. Fie că ești vinovatul sau victima, trebuie să știi că totul poate lua o întorsătură neașteptată și această infidelitate să fie de fapt răul necesar.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate