Zodiile care îşi vor găsi jumătatea în acest an! Te numeri printre ele?

 

Dacă eşti singur(ă) şi te numeri printre aceste zodii, înseamnă că anul 2016 va fi presărat cu bucurii pe plan sentimental.

Deşi anul 2016 nu se anunţă să fie prea blând cu noi, pentru cinci dintre cele 12 zodii, calea dragostei se va deschide în acest an.

Taur
Dacă eşti în căutarea unui partener, 2016 este anul perfect. Ocaziile de distracţie se vor ţine lanţ, şansele devenind mai mari să-ţi găseşti jumătatea în cercul de prieteni apropiaţi sau printre cunoştinţe. Tot ce trebuie să faci este să accepţi subtilele schimbări ale temperamentului. Nu e nevoie să laşi fantomele trecutului să îţi inhibe dorinţa de a mai iubi. Dacă te afli deja într-o relaţie serioasă vei avea parte de distracţie în doi. Ai putea chiar să-ţi aranjezi o vacanţă în doi şi să vă bucuraţi de explozia de romantism.

Leu
Leii vor avea un an deosebit pe plan amoros. El are cele mai mutle şanse să-şi găsească sufletul pereche în 2016 şi viaţa sentimentală se va bucura din plin de conjuncţia dintre Venus şi Jupiter din august 2016. Important e să ştii cu cât te iubeşti mai mult, cu atât vei deveni mai atractiv pentru ceilalţi. Dacă ai deja o relaţie solidă, acum este timpul să vă planificaţi copiii sau să vă mutaţi împreună. Pentru a nu vă ruina viaţa de cuplu, încercaţi să nu vă afundaţi în muncă şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp cu persoana iubită.

Fecioară
Fecioara are şanse cosmice mari în găsirea sufletului pereche. Ca minunea să se întâmple, trebuie să crezi în puterea dragostei. Până în luna septembrie a acestui an vei ajunge să te vindeci de traumele pe care iubirile din trecut ţi le-au lăsat. Dacă te afli deja într-o relaţie, armonia fizică, mentală şi sexuală se vor amplifica.

Vărsător
În 2016 se poate întâmpla orice pe plan sentimental pentru vărsători. Energia puternică va fi de partea dvs. în 2017. Există şanse mari ca vărsătorii să-şi găsească persoana perfectă între lunile august şi octombrie. Compatibilitatea sexuală însă este obligatorie în relaţia viitoare, altfel, aceasta s-ar putea transforma într-o relaţie de scurtă durată.

Peşti
Toate problemele referitoare la relaţiile trecute vor dispărea în anul 2016. Mai ales între lunile martie şi iulie, Jupiter va asigura doza de noroc de care ai nevoie până în luna septembrie. Tot ce trebuie să faci este să ieşi cu prietenii şi să frecventezi evenimente şi locuri noi. Dacă te afli deja într-o relaţie, foştii parteneri vor reapărea misterios în viaţa ta, mai ales în septembrie şi noiembrie. Rămâi totuşi pe poziţii şi întăreşte-ţi relaţia cu partenerul actual.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews