Zodiile prea inteligente ca să poată fi minţite! Te numeri printre ele?

 

Probabil fiecare dintre noi a minţit cel puţin o dată în viaţă, în legătură cu diverse situaţii mai mărunte sau chiar mai importante. Există într-adevăr momente în care o mică minciună te poate salva de ceva neplăcut, dar şi altele, care din contră ar fi mai indicat să spui adevărul.

Anumite persoane pot fi influenţate foarte uşor şi pot fi duse de nas, iar altele, în schimb au capacități intelectuale atât de bine dezvoltate încât nu pot fi păcăliți în niciun fel.

Iată care sunt zodiile care nu pot fi minţite, potrivit site-ului ele.ro.

Gemeni 

Nu încerca să păcălești vreodată în niciun fel un nativ din zodia Gemeni. În aflarea adevărului îl ajută și intuiția și inteligență. Prinde din zbor informațiile și le trece printr-un filtru de gândire unic. Are abilități intelectuale dezvoltate, motiv pentru care este înzestrat cu o capacitate uriașa de a-și gestiona propriile emoții. E la curent cu tot ce mișcă, astfel că te va prinde foarte ușor cu minciună. 

Fecioară 

Acest nativ e foarte echilibrat în majoritatea momentelor și are o inteligență practică. Dacă încerci să-i vinzi gogoși, se prinde de la o poștă. Este genul de persoană care e în stare să facă ordine în orice fel de haos, inclusiv în cel mental. Și nu se oprește până nu îi iese perfect. Dacă ai mințit o persoană născută în această zodie și s-a prins, așteaptă-te să nu te ierte niciodată pentru o astfel de îndrăzneală. 

Capricorn 

Nu te pune cu Capricornul. E imbatabil la capitolul inteligență, așa că va sesiză orice încercare frauduloasă de a-l duce acolo unde nu își dorește. Detectează extrem de ușor minciună și o taxează aspru. Capricornul reușește să facă în câteva clipe conexiuni la care alții ajung foarte greu. Chiar dacă la început îți va da impresia că te crede doar pentru a nu te jigni, ușor, ușor se va îndepărta de tine.

Foto: ziare.com

M.T. 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate