JOI, 17 MARTIE 2016

Adina de la Heaven şi Andrei Leonte, staruri salvatoare la Antena Stars

 arhivă

Sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars, Adina de la Heaven și Andrei Leonte își unesc forțele pentru a fi „Star salvator”.

Halta CUG din Iași, dezafectată acum, a devenit locul pe care, de-a lungul timpului, mai multe familii l-au numit „acasă”. Oameni fără locuințe și-au amenajat aici câteva camere și au făcut tot posibilul să își ducă traiul de pe o zi pe alta. În această situație se află și Ana Maria, cei cinci copii pe care îi are și concubinul ei. Adina de la Heaven și Andrei Leonte, câștigătorul primului sezon „X Factor”, își unesc forțele și sunt „Star salvator” sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars.

„Deși nu e prima dată când mă implic în această emisiune, a fost o experiență copleșitoare. Am văzut cum câteva persoane trăiesc lângă calea ferată, într-o cocioabă, fără apă, fără lumină, un lux pentru ei, ceva firesc pentru noi. M-au impresionat copiii pentru că, deși nu au parte de niciun fel de condiții, învață foarte bine și au note mari, chiar dacă își fac temele chinuiți. Am muncit pentru ei, am încercat să îi ajutăm și m-am bucurat că pot fi alături de ei”, a declarat Adina de la Heaven. „Au traiul mai scump decât îl avem noi”, spune și Andrei Leonte, profund impresionat de cât de greu le este unor semeni să supraviețuiască.


Tot ce alții au aruncat – scânduri, uși, sau geamuri – a devenit mica avere a familiei pe care o are Ana Maria. Dulapurile au fost făcute cu scânduri de la gunoi, soba a fost construită cu cărămidă găsită și tot așa. Neavând apă curentă, cară în bidoane de cinci litri de la o distanță de 600 de metri. Cei mici se străduiesc să își facă temele cât este lumină afară, deoarece nu au mereu bani să cumpere baterii pentru lanternă, iar de lumânări se tem, pentru că ar putea isca foarte ușor un incendiu.

Cum le schimbă viața Adina de la Heaven și Andrei Leonte, dar și cum se pot implica și telespectatorii, sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars.

A.C.

COMENTARII

STAR SALVATOR

A vrut să facă o glumă! Un bărbat a vrut să îi ofere iubitei sale un ”vagin fierbinte”! La propriu

acum 2 zile

Un băiat și-a dorit să îi ofere un moment fierbine prietenei sale, așa că a frecat un tampon cu chilli, iar aceasta a căzut în plasă.

STAR SALVATOR

Trucul care va rămâne în istorie! Ce se întâmplă dacă fierbi coajă de lămâie în apă de ploaie

acum 31 zile

Apa de ploaie în combinaţie cu coaja de lămâie verde poate fi uneori combinaţia care face diferenţa.

STAR SALVATOR

Tania Popa este „Star Salvator” pentru o familie care trăiește pe străzi: "Când merg pe stradă și văd cerșetori, chiar citesc ce scrie pe plăcuțe!"

acum 56 zile

Cătălin nu a fost niciodată lipsit de griji. După ce părinții lui s-au despărțit, iar el a rămas în grija mamei, a ajuns la concluzia că mai bine decât acasă i-ar fi pe străzi. Mama lui venea acasă cu mulți bărbați, el era neglijat, nu avea haine, nu avea mâncare, era bătut și alungat de acasă.

STAR SALVATOR

Florin Vasilică, STAR SALVATOR pentru o mamă care-şi creşte singură copilul

acum 63 zile

Sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars, Florin Vasilică este „Star salvator” pentru o mamă care își crește singură fetița.

STAR SALVATOR

Uită de cariile din gură şi scapă de ele la tine acasă! Ce trebuie să faci

acum 71 zile

Dacă te-ai gândit vreodată cât de ieftin şi plăcut ar fi să eviţi vizita la medicul stomatolog pentru remedierea unei carii, află că poţi s-o faci chiar tu acasă!

Euforia.TV


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!