LUNI, 07 MARTIE 2016

Le vezi mereu pe tarabe, dar nu ştii ce e cu ele! Cele şapte pietre care-ţi vor aduce noroc în dragoste încă de la începutul primăverii

 acvaria.com

Primăvara asta, dragostea e în trend! Dacă ai mers pe la tarabe şi ai văzut pietre cu care nu ştii ce să faci, uite pe care trebuie să le cumperi ca să-ţi aducă dragostea.

În luna florilor, a primăverii şi a femeilor, tarabele din toate oraşele sunt pline de mărţişoare! Pe lângă aceste accesorii demne de apreciat, există o parte "întunecată" în care nu mulţi se aventurează. Pietrele preţioase de pe tarabe atrag atenţia multora, dar nu mulţi se opresc din cauza necunoaşterii lor.

Şapte pietre au abilitatea de a atrage dragostea în viaţa ta.

CUARŢUL ROZ
Cuarţul roz este specific artiştilor şi se oferă de obicei la aniversarea a doi ani de căsătorie. Ca şi influenţă numerologică, este bun pentru cei născuţi sub influenţa numărului şapte, mai ales în lunile Ianuarie şi Octombrie. Aduce prietenie, dragoste şi fericire, este piatra iubirii pure şi promovează toate tipurile de dragoste. De asemenea, măreşte fidelitatea.AMETISTUL VIOLET

Este bun pentru persoanele născute în ianuarie, februarie şi decembrie sub influenţa numerelor 3 4 şi 8. De obicei, această piatră se oferă la 6, 12 şi 14 ani de la naştere sau căsătorie. Sporeşte farmecul personal, aduce stabilitate, rezistenţă şi pace, dragoste, prietenie şi protecţie.RODONITUL

Rodonitul este benefic mai ales pentru cei născuţi sub influenţa numărului 9. Acesta mai este denumit şi "Turcoazul roz" şi are un puternic rol protector împotriva traumelor sexuale. Este totuşi piatra dragostei, piatra corespunzând cu bine muzicienilor şi dezvoltării talentelor vocale.RUBINUL

Este bun pentru oamenii născuţi în iulie şi decembrie în zilele de marţi şi miercuri. Este foarte benefic celor ce sunt născuţi sub influenţa numărului 3 şi se oferă la aniversarea de 15 sau 40 de ani de la naştere sau căsătorie. Măreşte curajul, dragostea, sensibilitatea, încrederea şi este puternic împotriva atacurilor psihice negative.MALAHIT

Malahitul are efecte sporite asupra persoanelor născute în luna mai şi/sau sub influenţa numărului 9. Se oferă la aniversarea a 13 ani de la naştere sau căsătorie şi protejează împotriva blestemelor şi a magiei negre. Scade neîncrederea şi siguranţa şi oferă sprijin în găsirea răspunsurilor. De asemenea, influenţează benefic sfera raţională.PIATRA LUNII

Piatra lunii este bună pentru cei ce s-au născut în ziua de luni şi/sau se află sub influenţa numărului patru. Aceasta se oferă la aniversarea de 13 ani de la naştere sau căsătorie şi are efecte miraculoase asupra oamenilor născuţi în lunile: februarie, aprilie, iunie, august, septembrie şi octombrie. Este o piatră tipic feminină, a iubirii şi a speranţei, piatra sacră a dorinţelor împlinite. Aceasta protejează noile începuturi, schimbările, căsnicia, copiii şi ajută ca bărbaţii să înţeleagă mai bine femeile. De asemenea, este bună pentru cuplurile ce au dispute sau probleme în a lua decizii.TURMALINA ROZ / RUBELIT

Turmalina Roz este o piatră ce poate fi confundată cu spinelul roşu! Aceaasta este bună pentru oamenii născuţi în luna octombrie sub influenţa numerelor 1, 2, 4 şi 5. Această piatră este oferită cadou la aniversarea a 8 ani de naştere sau căsătorie. Turmalina roz are un rol protector pentru femei şi aduce dragoste, devotament, simpatie, pace şi bucurie. Măreşte curajul şi înţelepciunea, dar şi independenţa. Favorizează planul relaţional.A.C.

COMENTARII

STAR SALVATOR

Mihai Trăistariu, de nerecunoscut! Artistul a făcut o schimbare radicală

acum 29 zile

Mihai Trăistariu a hotărât acum câțiva ani să se schimbe radical. După ce a mers la sală, și-a schimbat dantura și a făcut un implant de păr, acum Mihai s-a hotărât la o altă schimbare.

STAR SALVATOR

Beyonce şi momentele penibile din cariera sa! Diva pe care o ştie toată lumea, departe de imaginea sclipitoare

acum 29 zile

Viaţa de vedetă nu este întotdeauna uşoară. Iar dacă eşti o artistă de renume precum Beyonce cu atât mai puţin. Stilul ei de divă, greu de trecut cu vederea este analizat ori de câte ori vedeta îşi face aparişia. Iată câteva exemple remarcabile sau nu ale artistei.

STAR SALVATOR

Și-au spus ”adio” înainte de a ajunge la altar! Nu a fost să fie

acum 32 zile

S-au iubit intens, însă nu au reuşit să îşi spună "DA". Mai multe cupluri de la noi s-au despărţit înainte să ajungă la altar.

STAR SALVATOR

Nunta anului în Pakistan! Petrecerea a fost desprinsă din basme

acum 32 zile

Petrecere de zile mari în Pakistan! Doi tineri înstăriţi şi-au unit destinele şi au făcut o nuntă ca la carte. Altfel nici nu se putea.

STAR SALVATOR

Curcubeu în cerul gurii! Cum arată cea mai scumpă ciocolată din lume

acum 34 zile

Dacă vreţi să degustaţi cea mai fină ciocolată din lume trebuie să faceţi economii. Şi asta pentru că nu oricine îşi permite următoarea delicatesă. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot creşte glicemia.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!