STAR ZODIAC

Astrologie și dietă - săptămâna 18-24 iulie. Ce alimente sunt recomandate

acum 7 zile

Noaptea de marți spre miercuri se formează lună plină și ar trebuie să mâncăm mai puțin sărat. Tot ce mâncăm și ce bem își pun amprenta pe corpul nostru.

STAR ZODIAC

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 18-24 IULIE: Gemenii vor face o investiție care le aduce mulți bani

acum 7 zile

Pentru că avem o lună plină în Rac, trebuie să avem mai multă încredere în forțele proprii. Zilele acestea aveam puterea să ne corectăm lucrurile. Este luna plină, iar luni, marți și miercuri sunt foarte importante.

STAR ZODIAC

Horoscop săptămâna 11-17 Iulie. Gemenii rezolvă probleme importante

acum 14 zile

Săptămâna 11-17 iulie pe care urmează să o parcurgem este destul de tensionată din punct de vedere astral, luna este în creştere. Trebuie să fim atenţi la tot ce se întâmplă, la cum gândim, la ce emoţii ne cultivăm vis-a-vis de oameni şi de situaţii.

STAR ZODIAC

Ce alimente trebuie să consumi săptămâna viitoare ca să te simți plin de energie! Încearcă și tu trei rețete delicioase

acum 20 zile

Luna nouă în Rac ne invită să avem grijă de digestie. Nutrienții trebuie să fie de calitate și să avem grijă de lucrul acesta. Trebuie să asimilăm minerale. De aceea, o dată cu luna nouă, putem face mai mult pentru pielea, părul și unghiile noastre.

STAR ZODIAC

Horoscopul săptămânii 4-10 iulie! Racii sunt cei mai inspirați, vărsătorii sunt extrem de sensibili

acum 20 zile

Este lună nouă în Rac și ne ajută să facem schimbări importante. Ne atinge calitatea vieții orele pe care le muncim, tipurile de relații, suntem preocupați de reușite și organizare și felul în care analizăm în această săprămână și ajungem la concluzia că unele lucruri merită sau nu, trebuie să ne gândim foarte mult. Luna Nouă în Rac este un eveniment unic în an, iar următoarea va fi abia peste un an.

STAR ZODIAC

Astrologie şi dietă săptămâna 27 Iunie - 3 Iulie: Ce alimente sunt recomandate?

acum 27 zile

Recomandările sunt speciale pentru această săptămână. Luna este în scădere maximă şi ne apropiem de Lună Nouă. Aceste zile sunt cu adevărat preţioase. Această perioadă o avem o singură dată în an şi putem face foarte multe pentru sănătatea noastră.

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă. Ce alimente sunt recomandate în săptămâna 20-26 iunie! Trei rețete delicioase, de încercat în zilele caniculare

acum 34 zile

Este o puternică legătură între astre și diete. Tot ce ține de zona similației nutrienților este important. Accentul cade în această perioadă pe asimilarea mineralelor, pe hidratare și de întărirea organismelor.

STAR ZODIAC

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie: Leii riscă să piardă bani, iar fecioarele vor să se impună

acum 34 zile

Începând de săptămâna asta, Star Zodiac o să fie împărțit diferit. În prima parte a emisiunii, se va vorbi despre aspectele generale ale fiecărei zodii pentru săptămâna 20-26 iunie, apoi, în partea a doua a emisiunii, Camelia Pătrășcanu va propune câteva alimente pe care trebuie să le consumăm în această perioadă.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 13-19 Iunie: Capricornii îşi găsesc jumătatea

acum 42 zile

Vorbim despre iubire, poate cu prea multă lume. Pentru că ochii sunt alunecoşi în această sătpămână, miercuri trebuie să fim atenţi pe cine încurajăm şi cui îi zâmbim.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră 13-19 Iunie: Peştii nu trebuie să rişte!

acum 42 zile

Este subliniată energia Gemenilor. Trebuie să fim atenţi la comunicare în special în prima jumătate a săptămânii. Trebuie să apreciem consecinţele, gândurile, cum îi auzim pe ceilalţi şi cum transmitem mai departe.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 6-12 Iunie: Racii îşi ascund sentimentele

acum 49 zile

În relaţiile personale avem curajul să trecem peste prejudecăţi. În această săptămână ne ascultăm mai mult sufletul şi inima.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră săptămâna 6-12 Iunie: Vărsătorii vor avea o criză miercuri

acum 49 zile

Acţiunile noastre, succesuri, realizări, banii şi cariera, ne forţează să fim economi, să fim concentraţi şi deloc relaxaţi.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 30 Mai - 5 Iunie: Scorpionii sunt pe cale să repete greşelile din trecut

acum 54 zile

Este multă agitaţie şi bulvesare în plan sentimental. Tindem să spunem mai multe decât putem face doar pentru a cuceri.

STAR ZODIAC

HOROSCOP Bani şi carieră 30 Mai - 5 Iunie: Peştii rezolvă toate probleme

acum 54 zile

Mercur nu mai este retrograd şi ne învaţă să facem bani prin muncă. Trebuie să muncim mult, unii chiar la recuperare. Avem mulţi bani de recuperat, dar şi multă muncă bună de făcut.

STAR ZODIAC

HOROSCOP dragoste săptămâna 23-29 Mai: Capricornii, întâlnire importantă

acum 62 zile

Venus schimbă zodia şi intră în Gemeni. Pentru aproape trei săptămâni suntem mai joviali, mai spontani, mai iubăreţi.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră săptămâna 23-29 Mai: Miercuri e ziua norocoasă a multor zodii

acum 62 zile

Avem nişte evenimente astrale cu totul speciale. Mercur nu mai este retrograd în Taur. Trebuie să fim pragmatici.

STAR ZODIAC

HOROSCOP bani şi carieră săptămâna 16-22 Mai: Vărsătorii revin la o activitate mai veche

acum 68 zile

Mercur, negociatorul şi Marte sunt retrograde. Spre finalul săptămânii se formează lună plină marca Gemeni. Se poate spune că săptămâna ne iese cu plină faţă.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 9-15 Mai: Peştii trec la următorul pas în relaţie

acum 76 zile

Avem conjuncţie Mercur retrograd cu Venus planeta iubirii. Aspectele sunt grozave, răspunsurile sunt realiste. Toată harta din această săptămână, iubirea e foarte pragmatică. Trebuie să fim eficienţi şi practici. Ca să ne fie bine în iubire trebuie să fim mai lucizi.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră săptămâna 9-15 Mai: Fecioarele primesc veşti bune!

acum 76 zile

Aspectele sunt foarte favorabile pe cer. Retrogradarea ne dă ocazia să reparăm greşeli în plan financiar şi material.

STAR ZODIAC

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 2-8 mai: Peştii îşi lămuresc relaţiile

acum 82 zile

O săptămână extrem de interesantă. Multe planete sunt în Taur, zodia pasiunii. În această inima e posibil să dea impulsuri puternice, dar şi corpul. Suntem mai erotici.

STAR ZODIAC

Horoscop BANI ŞI CARIERĂ în săptămâna 2-8 mai: Gemenii au planuri secrete

acum 82 zile

Traversăm o perioadă foarte specială. Astrele s-au aşezat într-un mod cu totul special. Pentru săptămâna 2-8 mai vorbim de forţa extraordinară adusă de Taur. Mercur este retrograd tot în Taur.

STAR ZODIAC

Horoscop DRAGOSTE 25 aprilie - 1 mai: Taurii trebuie să se schimbe!

acum 90 zile

Venus părăseşte Berbecul şi se instalează în Taur. Este o săptămână cu multă înflăcărare, cu mult erotism.

STAR ZODIAC

HOROSCOP Bani şi carieră 25 aprilie-1 mai: Capricornii sunt prinşi pe picior greşit!

acum 90 zile

Săptămâna următoare este tensionată. Marte este retrograd. Are şi aspecte bune, mai ales cu planetele din Berbec. Trebuie să fim atenţi şi în săptămânile următoare la corectitudinea actelor, faptelor şi a gândurilor noastre.

STAR ZODIAC

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 18-24 aprilie! Peştii au realizări grozave

acum 97 zile

Dragostea în această săptămână este sălbatică. Suntem tranşanţi, transparenţi, aproape ofensivi, spunem adevărul în care noi credem. Marte este retrograt, iar în această săptămână vom învăţa câteva lecţii.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 11-17 aprilie: Scorpionii au nevoie de ajutor

acum 105 zile

În această săptămână iubirea vine pe dragoni mari, Venus este în Berbec. Trebuie să fim îndrăzneţi, să avem curaj. Se joacă foarte sincer. Venus-Marte ne face mai dinamici în plan erotic şi să ne trădăm prin gesturi neaşteptate în momente neaşteptate. Dacă vrem să ascundem...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!