STAR ZODIAC

Horoscop SPECIAL: Cum ne afectează Mercur în Fecioară

acum 3 zile

Mercur este vedeta acestei săptămâni. Multe planete se află în Fecioară și este necesar să fim eficienți, economi și foarte corecți. Fii realist, nu te hazarda, apreciază corect consecințele acțiunilor tale.

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă: cea mai sănătoasă rețetă de vinete

acum 3 zile

Recomandările pentru zodia Fecioarei sunt mai speciale. Timp de 30 de zile trebuie să facem tot ce e mai bine pentru a întări digestia. E bine să ne gândim și la igiena tubului digestiv.

STAR ZODIAC

Horoscop săptămâna 22-28 August: Taurii au surprize pe plan sentimental

acum 3 zile

Am intrat în zodia Fecioarei și pentru următoarele 30 de zile influența este foarte mare. Fiecare avem Fecioara undeva în astrograma noastră. Pentru fiecare ea își descarcă toate darurile: hărnicie, istețime, agilitate, puterea de a găsi soluții, practici și economi.

STAR ZODIAC

Lună plină în leu! Cum ne poate ajuta și de ce trebuie să ne ferim. Taurii pot schimba casa

acum 11 zile

Zilele acestea trebuie să facem dovada abilităților noastre. Marți spre miercuri, organismul asimilează inspirație universală, să fim atenți la visurile pe care le avem

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă 15-21 august. Ce alimente sunt recomandate

acum 11 zile

Luna plină face să reținem apă și să asimilăm alimentele. Se recomandă să mâncăm mai multe fructe în prima jumătate a săptămânii, cu miez și cu coajă închise la culoare.

STAR ZODIAC

Horoscopul săptămânii 15-21 august. Fecioarele sunt vedetele zodiacului

acum 11 zile

Evenimentele și discuțiile care au loc la locul de muncă vor fi reluate în septembrie. Miercuri se formează lună plină. Prima parte a săptămânii ne atenționează, va trebui să avem curajul să fim verticali. Să facem ce ne spune conștiința, chiar dacă vor exista discuții.

STAR ZODIAC

Astrologie şi dietă 8-14 August: Salată de icre din chia

acum 18 zile

Tot ce putem face bun pentru rinichi, e bine să facem. Bea lichide şi încheie ziua cu un ceai. Trebuie să avem mai multă grijă de colonul nostru şi să consumăm alimente cât mai fluide pentru a ajuta tranzitul intestinal.

STAR ZODIAC

Horoscop CERTURI 8-14 August: Vărsătorii se ceartă cu partenerul

acum 18 zile

Atenţie la aspectele juridice şi legale. Vom avea probleme cu cei care aplică legea sau care o impun. Discuţiile sunt aprinse, se pot rezolva în instanţă. Trebuie să fim corecţi.

STAR ZODIAC

Horoscop 8-14 August: Racii se îmbogăţesc

acum 18 zile

Din această săptămână trebuie să fim atenţi la tranzacţiile pe care le facem. Aspectele sunt pozitive, numai că ecoul alegerilor şi deciziilor, ne va trage de mânecă în Septembrie dacă am fost incorecţi sau dacă am scăpat indiscreţii care-i pot atinge pe alţii, sau chiar dacă am exagerat sau nu am fost loiali. Trebuie să fim foarte corecţi. Mare atenţie la volan şi la parcări. Marte se apropie de Saturn. Această atenţionare rămâne până la final de Septembrie.

STAR ZODIAC

Luna nouă în Leu. Pentru Scorpion se anunță o funcție nouă

acum 24 zile

Luna Nouă în Leu ne face surprize tuturor și ne dă curajul. Trebuie să ținem mai mult cont de ce loc ocupăm în relațiile cu ceilalți. Trebuie să ne exprimăm toată puterea și că avem toată dreptatea și capacitatea.

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă - Săptămâna 1-7 august. Ce alimente sunt recomandate

acum 24 zile

În fiecare săptămână, Camelia Pătrășcanu propune câteva rețete pe care le puteți încerca pentru un tonus excelent, pentru creșterea imunității și pentru o stare generală de bine.

STAR ZODIAC

Horoscop DE VACANŢĂ! Berbecii se căsătoresc sau devin părinţi

acum 31 zile

Dacă vreţi distracţie pe cinste e bine s-o faceţi până pe 15 August. Aspectele sunt foarte tonice, pline de entuziasm. Daţi-vă voie în aceste zile să faceţi toate nebuniile la care aţi visat cândva.

STAR ZODIAC

Astro-Dieta 25-31 Iulie: Preparatul care influenţează benefic astrele tale - sucul de ţelină

acum 31 zile

Suntem în zilele Leului, luna este în scădere şi ne-ar prinde bine să pierdem câteva kilograme în plus. Dacă aţi punea până pe 4 august să aduceţi mai mulţi nutrienţi din fructe, ar fi perfect.

STAR ZODIAC

Horoscop săptămâna 25 - 31 iulie. Leii cuceresc pe oricine, iar Fecioarele pregătesc, în secret, surprize

acum 31 zile

Suntem în zilele Leului, aşa că putem să experimentăm lucruri noi, să cunoaştem oameni noi. Este o săptămână care aduce multe surprize, dar ne scoate din zona noastră de confort. B

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă - săptămâna 18-24 iulie. Ce alimente sunt recomandate

acum 40 zile

Noaptea de marți spre miercuri se formează lună plină și ar trebuie să mâncăm mai puțin sărat. Tot ce mâncăm și ce bem își pun amprenta pe corpul nostru.

STAR ZODIAC

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 18-24 IULIE: Gemenii vor face o investiție care le aduce mulți bani

acum 40 zile

Pentru că avem o lună plină în Rac, trebuie să avem mai multă încredere în forțele proprii. Zilele acestea aveam puterea să ne corectăm lucrurile. Este luna plină, iar luni, marți și miercuri sunt foarte importante.

STAR ZODIAC

Horoscop săptămâna 11-17 Iulie. Gemenii rezolvă probleme importante

acum 47 zile

Săptămâna 11-17 iulie pe care urmează să o parcurgem este destul de tensionată din punct de vedere astral, luna este în creştere. Trebuie să fim atenţi la tot ce se întâmplă, la cum gândim, la ce emoţii ne cultivăm vis-a-vis de oameni şi de situaţii.

STAR ZODIAC

Ce alimente trebuie să consumi săptămâna viitoare ca să te simți plin de energie! Încearcă și tu trei rețete delicioase

acum 53 zile

Luna nouă în Rac ne invită să avem grijă de digestie. Nutrienții trebuie să fie de calitate și să avem grijă de lucrul acesta. Trebuie să asimilăm minerale. De aceea, o dată cu luna nouă, putem face mai mult pentru pielea, părul și unghiile noastre.

STAR ZODIAC

Horoscopul săptămânii 4-10 iulie! Racii sunt cei mai inspirați, vărsătorii sunt extrem de sensibili

acum 53 zile

Este lună nouă în Rac și ne ajută să facem schimbări importante. Ne atinge calitatea vieții orele pe care le muncim, tipurile de relații, suntem preocupați de reușite și organizare și felul în care analizăm în această săprămână și ajungem la concluzia că unele lucruri merită sau nu, trebuie să ne gândim foarte mult. Luna Nouă în Rac este un eveniment unic în an, iar următoarea va fi abia peste un an.

STAR ZODIAC

Astrologie şi dietă săptămâna 27 Iunie - 3 Iulie: Ce alimente sunt recomandate?

acum 60 zile

Recomandările sunt speciale pentru această săptămână. Luna este în scădere maximă şi ne apropiem de Lună Nouă. Aceste zile sunt cu adevărat preţioase. Această perioadă o avem o singură dată în an şi putem face foarte multe pentru sănătatea noastră.

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă. Ce alimente sunt recomandate în săptămâna 20-26 iunie! Trei rețete delicioase, de încercat în zilele caniculare

acum 67 zile

Este o puternică legătură între astre și diete. Tot ce ține de zona similației nutrienților este important. Accentul cade în această perioadă pe asimilarea mineralelor, pe hidratare și de întărirea organismelor.

STAR ZODIAC

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie: Leii riscă să piardă bani, iar fecioarele vor să se impună

acum 67 zile

Începând de săptămâna asta, Star Zodiac o să fie împărțit diferit. În prima parte a emisiunii, se va vorbi despre aspectele generale ale fiecărei zodii pentru săptămâna 20-26 iunie, apoi, în partea a doua a emisiunii, Camelia Pătrășcanu va propune câteva alimente pe care trebuie să le consumăm în această perioadă.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 13-19 Iunie: Capricornii îşi găsesc jumătatea

acum 75 zile

Vorbim despre iubire, poate cu prea multă lume. Pentru că ochii sunt alunecoşi în această sătpămână, miercuri trebuie să fim atenţi pe cine încurajăm şi cui îi zâmbim.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră 13-19 Iunie: Peştii nu trebuie să rişte!

acum 75 zile

Este subliniată energia Gemenilor. Trebuie să fim atenţi la comunicare în special în prima jumătate a săptămânii. Trebuie să apreciem consecinţele, gândurile, cum îi auzim pe ceilalţi şi cum transmitem mai departe.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 6-12 Iunie: Racii îşi ascund sentimentele

acum 82 zile

În relaţiile personale avem curajul să trecem peste prejudecăţi. În această săptămână ne ascultăm mai mult sufletul şi inima.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!