SAMBATA, 08 FEBRUARIE 2014

Atenţie! Gemenii vor să se elibereze de obligaţii! Marele horoscop al dragostei, cu Camelia Pătrăşcanu

Afla ce spun astrele în materie de sentimente, în preajma Zilei Îndrăgostiţilor!

COMENTARII

STAR ZODIAC

FECIOARELE nu au încredere în iubire! Ce prevesteşte horoscopul dragostei, în săptămâna 31 august - 6 septembrie?

acum 6 zile

Taurii pun accentul pe mediul personal, gemenii nu ţin cont de nimeni, iar racii fac sacrificii în numele iubirii. Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 31 august - 6 septembrie, la emisiunea "Star Zodiac", de la Antena Stars.

STAR ZODIAC

SCORPIONII sunt foarte autoritari! Ce ne rezervă horoscopul carierei, în săptămâna 31 august - 6 septembrie?

acum 6 zile

Berbecii au rezultate foarte bune în muncă, taurii trebuie să fie foarte corecţi, iar gemenii nu-şi cunosc adevărata forţă. Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul în materie de bani şi carieră pentru săptămâna 31 august - 6 septembrie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars.

STAR ZODIAC

Calculează-ţi numărul destinului şi vezi ce te aşteaptă în viaţă

acum 12 zile

Ştiaţi că numărul destinului spune multe despre o persoană? Numărul destinului este sumă redusă a datei de naștere a persoanei şi dezvăluie personalitatea individului și însușirile care îl vor însoți toată viață. Numărul destinului arată cum veți evolua pe parcursul vieții.

STAR ZODIAC

LEII sunt dispuşi să trăiască fără măşti! Ce prevesteşte horoscopul dragostei, în săptămâna 24 - 30 august?

acum 12 zile

Venus este în continuare Retrograd, aşa că sentimentele sunt explozive, însă pot avea loc şi derapaje emoţionale. De asemenea, este şi o săptămână a reparaţiilor.

STAR ZODIAC

CAPRICORNII trebuie să fie atenţi la acte! Ce ne rezervă horoscopul carierei, în săptămâna 24 - 30 august?

acum 12 zile

În această perioadă, Venus continuă să fie retrograd, în Zodia Leu. Taurii au reuşite în proiectele personale, Gemenii nu ţin cont de ceilalţi, iar Racii discută despre bugete.

Acces direct


Un show pacatos


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!