SAMBATA, 08 FEBRUARIE 2014

Atenţie! Gemenii vor să se elibereze de obligaţii! Marele horoscop al dragostei, cu Camelia Pătrăşcanu

Afla ce spun astrele în materie de sentimente, în preajma Zilei Îndrăgostiţilor!

COMENTARII

STAR ZODIAC

BALANŢELE nu vor să dea garanţie iubirii! Horoscopul DRAGOSTEI, în săptămâna 12 - 18 octombrie

acum 2 zile

În această perioadă ne dovedim dragostea pentru cei pe care îi iubim făcând sacrificii pentru ei. Racii trebuie să-şi exprime sentimentele, iar lei vor o iubire aşezată. Fecioarele încep să capete încredere, balanţele nu vor să dea garanţie iubirii, iar scorpionii îşi fac...

STAR ZODIAC

BERBECII sunt îndârjiţi să reuşească! Horoscopul CARIEREI, în săptămâna 12 - 18 octombrie

acum 2 zile

Venus va intra în zodia Fercioară, iar acest lucru ne va determina să fim mai atenţi la lucrurile care se întâmplă în viaţa noastră. Bebecii sunt îndârjiţi să reuşească, iar gemenii îşi ordonează viaţa privată. Racii rezolvă problemele cu abilitate, leii suferă din pricina...

STAR ZODIAC

FECIOARELE trebuie să se ia serios! Horoscopul DRAGOSTEI în săptămâna 5 - 11 OCTOMBRIE

acum 9 zile

Venus se mută în Fecioară, iar din acest motiv vom oferi mai multe dovezi de iubire. Berbecii sunt puşi pe fapte mari, taurii vor să aibă grijă de persoanele apropiate. Gemenii au parte de multă iubire în cămin, iar racii analizează probleme de suflet. Camelia Pătrăşcanu vă...

STAR ZODIAC

LEII îşi gospodăresc mai bine resursele! Horoscopul CARIEREI în săptămâna 5 - 11 OCTOMBRIE

acum 9 zile

În această perioadă, berbecii se implică personal în rezolvarea problemelor, taurii vor să muncească mai creativ. Gemenii îşi reorganizează activitatea, iar racii pun accent pe informaţii şi comunicare. Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul carierei pentru săptămâna 5 -...

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste, pentru săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie. Fecioarele trebuie să-şi analizeze calităţile

acum 17 zile

Urmează o săptămână extrem de valoroasă din punct de vedere astrologic, se formează o conjuncţie cu adânci semnificaţii pentru viaţa noastră şi pentru relaţiile noastre. Mercur este retrograd, se întâlneşte cu Soarele, cu luna neagră şi cu destinul. Cu alte cuvinte, înţelegem...

Acces direct


Un show pacatos


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!