SAMBATA, 27 FEBRUARIE 2016

HOROSCOP BANI ŞI CARIERĂ 29 FEBRUARIE-6 MARTIE:TAURII vor avea parte de noi surse de bani!

Mercur şi Venus din Vărsător ne ajută în stabilirea relaţilor de amiciţie, chiar dacă persoana ne cunoaşte mai puţin. Aspectele sunt constructive mai ales în plan social. Comunicarea este destul de lejeră, mintea este foarte isteaţă. Săptămâna asta procesăm altfel, cu viteză şi gândim mai rapid.

COMENTARII

STAR ZODIAC

HOROSCOP dragoste săptămâna 23-29 Mai: Capricornii, întâlnire importantă

acum 5 zile

Venus schimbă zodia şi intră în Gemeni. Pentru aproape trei săptămâni suntem mai joviali, mai spontani, mai iubăreţi.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră săptămâna 23-29 Mai: Miercuri e ziua norocoasă a multor zodii

acum 5 zile

Avem nişte evenimente astrale cu totul speciale. Mercur nu mai este retrograd în Taur. Trebuie să fim pragmatici.

STAR ZODIAC

HOROSCOP bani şi carieră săptămâna 16-22 Mai: Vărsătorii revin la o activitate mai veche

acum 11 zile

Mercur, negociatorul şi Marte sunt retrograde. Spre finalul săptămânii se formează lună plină marca Gemeni. Se poate spune că săptămâna ne iese cu plină faţă.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 9-15 Mai: Peştii trec la următorul pas în relaţie

acum 20 zile

Avem conjuncţie Mercur retrograd cu Venus planeta iubirii. Aspectele sunt grozave, răspunsurile sunt realiste. Toată harta din această săptămână, iubirea e foarte pragmatică. Trebuie să fim eficienţi şi practici. Ca să ne fie bine în iubire trebuie să fim mai lucizi.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră săptămâna 9-15 Mai: Fecioarele primesc veşti bune!

acum 20 zile

Aspectele sunt foarte favorabile pe cer. Retrogradarea ne dă ocazia să reparăm greşeli în plan financiar şi material.

Euforia.TV


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!