HOROSCOP CHINEZESC 2017: O singură zodie are noroc, bani şi dragoste

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstişii şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse.

Anul 2017 în zodiacul chinezesc începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul cocoşului de foc. Cocoşul este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc. Conform tradiţiei, ordinea zodiilor este inspirată din ordinea în care animalele spirituale simbolice s-au arătat în faţa lui Buddha.

Echivalentul cocoşului de foc este zodia Fecioarei.

Cei născuţi în anul cocoşului de foc vor avea o voinţă de neclintit, însă acesta este doar rezultatul dorinţei de a face ceea ce este mai bine pentru sine cât şi pentru ceilalalţi.

Sub semnul ambiţiei şi determinării, cocoşii de foc au un imens potenţial pentru succes în aproape orice carieră şi-ar alege. Pot fi bancheri, contabili, manageri sau consultanţi financiari pentru că au o înclinaţie clară către finanţe şi un talent evident pentru munca cu numerele.

Citeşte aici cum va fi anul chinezesc 2017 !

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews