HOROSCOP CHINEZESC 2017: O singură zodie are noroc, bani şi dragoste

 

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstişii şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse.

Anul 2017 în zodiacul chinezesc începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul cocoşului de foc. Cocoşul este cel de-al zecelea semn al zodiacului chinezesc. Conform tradiţiei, ordinea zodiilor este inspirată din ordinea în care animalele spirituale simbolice s-au arătat în faţa lui Buddha.

Echivalentul cocoşului de foc este zodia Fecioarei.

Cei născuţi în anul cocoşului de foc vor avea o voinţă de neclintit, însă acesta este doar rezultatul dorinţei de a face ceea ce este mai bine pentru sine cât şi pentru ceilalalţi.

Sub semnul ambiţiei şi determinării, cocoşii de foc au un imens potenţial pentru succes în aproape orice carieră şi-ar alege. Pot fi bancheri, contabili, manageri sau consultanţi financiari pentru că au o înclinaţie clară către finanţe şi un talent evident pentru munca cu numerele.

Citeşte aici cum va fi anul chinezesc 2017 !


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate