SAMBATA, 28 DECEMBRIE 2013

Horoscop dragoste: anul 2014!

Horoscop dragoste: anul 2014!

COMENTARII

STAR ZODIAC

RACII îşi construiesc o nouă familie! HOROSCOPUL iubirii, pentru săptămâna 23 - 29 noiembrie

acum 7 zile

În această săptămână, negociem mai mult şi vorbim mai mult în cuplu despre ţinte şi obiective de atins. Gemenii au nevoie de mai multă libertate, iar racii îşi construiesc o nouă familie. Leii au nevoie de sfaturile prietenilor, fecioarele pun preţ pe frumuseţe, iar balanţele...

STAR ZODIAC

TAURII trebuie să fie mai atenţi la cheltuieli! HOROSCOPUL carierei, în săptămâna 23 - 29 noiembrie

acum 7 zile

Urmează o săptămână complicată şi ne vor preocupa foarte multe problemele legate de dreptate. În această perioadă este foarte probabil să ne dăm seama care ne sunt limitele. Berbecii vor să fie apreciaţi, taurii sunt atenţi la cheltuieli, iar gemenii vor un orar mai lejer....

STAR ZODIAC

FECIOARELE pot simţi fluturi în stomac! Horoscopul dragostei, în săptămâna 16 - 22 noiembrie

acum 12 zile

Dragostea este în regulă în această săptămână. Suntem mai sensibili, dar şi mai receptivi în relaţia cu partenerul de viaţă. Berbecii prind aripi, iar taurii se deschid către iubire. Gemenii devin mai impulsivi în amor, iar racii au suişuri şi coborâşuri în dragoste şi...

STAR ZODIAC

LEII au şansa unor câştiguri suplimentare! Horoscopul carierei, în săptămâna 16 - 22 noiembrie

acum 12 zile

Conjuncţia astrală din această perioadă ne spune că vom fi mai isteţi. Pentru a câştiga mai mult în plan financiar este nevoie de cooperare. Berbecii pot căpăta sprijin în carieră, iar taurii au oportunităţi în muncă. Gemenii îşi pot spori patrimoniul, iar racii lucrează...

STAR ZODIAC

BALANŢELE sunt mai erotice! Horoscopul dragostei, în săptămâna 9 - 15 noiembrie

acum 21 zile

În această perioadă, astrologii recomandă să fim mai blânzi şi mai politicoşi. Taurii iubesc intens, gemenii fac sacrificii, iar leii revin la familie. Fecioarele fac anchete, iar balanţele sunt mai erotice. Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 9...

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!