Horoscopul săptămânii 15-21 august. Fecioarele sunt vedetele zodiacului

Evenimentele și discuțiile care au loc la locul de muncă vor fi reluate în septembrie. Miercuri se formează lună plină. Prima parte a săptămânii ne atenționează, va trebui să avem curajul să fim verticali. Să facem ce  ne spune conștiința, chiar dacă vor exista discuții.


Camelia Pătrășcanu  a dezvăluit la ”Star zodiac” ce ne așteptă în săptămâna care urmează și de ce trebuie să ne ferim. Iată ce ne rezervă astrele între 15-21 august:


Lei - este o săptămână vitală. Pot avea schimbări uriașe în viața loc, încearcă să câștige bani. Banii vin și au curajul să facă ceva nemaiîncercat de cineva.


Fecioarele - scapă de complexe. Timp de o lună, sunt vedetele zodiacului. Nu au avut ocazia să se exprime până acum și ies din amorțire și din lentoare, au istețime, chef de muncă. Pot reuși într-o afacere pe cont propriu.

Balanțele - trebuie să renunțe cu mai multă ușurință la lucrurile pe care nu le pot face, au multe regrete de lăsat în spate. E o lecție grea. Să facă analize și să le repete.

Scorpionii - sunt foarte populari și luptă pentru popularitate. Pun pe picioare o afacere. Nu stau bine cu banii și trebuie să se descurce cu foarte puțin.

Săgetătorii - primesc o invitație surprinzătoare, au parte de recunoaștere din partea șefilor. Dacă au sentimentul că nu sunt pregătiți, nu trebuie să facă pe grozavii.


Capricornii - au vești din străinătate, li se propune să lucreze acolo și nu sunt siguri dacă distanța este foarte bună față de familie, să nu se grăbească și să fie presați.


Vărsătorii - își bat capul cu banii și pot obține clemență din partea celor de la care au împrumutat bani. Așteaptă bani.


Peștii pun mare accent pe impresia pe care o lasă. Este posibil să participe sau să organizeze o ceremonie. Să nu exagereze în relații și parteneriate.

BERBECI - multă muncă, nu e loc de distracție. Accent pus și pe sănătate.


Taurii - au o realizare sentimentală.


Gemenii - există multă lumină în casa lor, trebuie să fie foart diplomați.

Racii - călătoresc mult și citesc.

V.MNu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews