SAMBATA, 28 DECEMBRIE 2013

Joacă totul pe cartea relaţiei! Horoscopul pentru bani şi carieră în ultimele zile ale anului

Camelia Pătraşcu prezintă horoscopul financiar pentru săptămâna 30 decembrie - 5 ianuarie.

COMENTARII

STAR ZODIAC

Astrologie şi dietă săptămâna 27 Iunie - 3 Iulie: Ce alimente sunt recomandate?

acum 5 zile

Recomandările sunt speciale pentru această săptămână. Luna este în scădere maximă şi ne apropiem de Lună Nouă. Aceste zile sunt cu adevărat preţioase. Această perioadă o avem o singură dată în an şi putem face foarte multe pentru sănătatea noastră.

STAR ZODIAC

Astrologie și dietă. Ce alimente sunt recomandate în săptămâna 20-26 iunie! Trei rețete delicioase, de încercat în zilele caniculare

acum 12 zile

Este o puternică legătură între astre și diete. Tot ce ține de zona similației nutrienților este important. Accentul cade în această perioadă pe asimilarea mineralelor, pe hidratare și de întărirea organismelor.

STAR ZODIAC

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie: Leii riscă să piardă bani, iar fecioarele vor să se impună

acum 12 zile

Începând de săptămâna asta, Star Zodiac o să fie împărțit diferit. În prima parte a emisiunii, se va vorbi despre aspectele generale ale fiecărei zodii pentru săptămâna 20-26 iunie, apoi, în partea a doua a emisiunii, Camelia Pătrășcanu va propune câteva alimente pe care trebuie să le consumăm în această perioadă.

STAR ZODIAC

Horoscop dragoste săptămâna 13-19 Iunie: Capricornii îşi găsesc jumătatea

acum 20 zile

Vorbim despre iubire, poate cu prea multă lume. Pentru că ochii sunt alunecoşi în această sătpămână, miercuri trebuie să fim atenţi pe cine încurajăm şi cui îi zâmbim.

STAR ZODIAC

Horoscop bani şi carieră 13-19 Iunie: Peştii nu trebuie să rişte!

acum 20 zile

Este subliniată energia Gemenilor. Trebuie să fim atenţi la comunicare în special în prima jumătate a săptămânii. Trebuie să apreciem consecinţele, gândurile, cum îi auzim pe ceilalţi şi cum transmitem mai departe.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!