VINERI, 31 IANUARIE 2014

Sfaturile astrologului Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna viitoare

Camelia Pătrăşcanu, astrologul Antenei Stars,  şi realizatoarea emisiunii “Star Zodiac”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 17.00, şi redifuzată duminică, de la 16.00, face telespectatorilor staţiei recomandări  pentru săptămâna 3-9 februarie, săptămâna solidarităţii şi a ajutorului providential.

“O săptămână în care bifam ambiţii mari şi confruntări de orgolii,  dar şi rezultate din muncă, eforturi încununate cu success”. Sfatul Cameliei pentru săptămână care începe este acela de  onora  “responsabilităţile (familiale/profesionale) cu demnitate şi bucurie. Fiecare dintre noi e  important  în locul unde se află şi poate contribui pozitiv la vieţile celor din jur.”

Telespectatorii Star Zodiac, pot urmări, în fiecare sâmbătă, de la 17.00, cele trei horoscoape realizate de Camelia Pătrăşcanu: unul pentru sănătate, altul pentru carieră şi  bani,  iar cel de-al treilea pentru dragoste.

COMENTARII

STAR ZODIAC

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 23 februarie - 1 martie! Care este cea mai norocoasă zodie

acum 6 zile

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 23 februarie - 1 martie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Astrologul vă spune, în detaliu, ce zodii vor fi afectate în această perioadă!

STAR ZODIAC

Horoscopul carierei, în săptămâna 23 februarie - 1 martie! Cine câștigă cei mai mulți bani

acum 6 zile

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul în materie de bani şi carieră, în săptămâna 23 februarie - 1 martie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Astrologul vă oferă toate detaliile pentru fiecare zodie în parte.

STAR ZODIAC

Horoscopul pentru sănătate, în săptămâna 23 februarie - 1 martie! Ce zodii ajung la doctor

acum 6 zile

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul pentru sănătate, în săptămâna 23 februarie - 1 martie la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Astrologul vă spune în detaliu ce zodii vor fi afectate în această perioadă!

STAR ZODIAC

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16 - 22 februarie! Care este cea mai norocoasă zodie

acum 13 zile

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 16 - 22 februarie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Astrologul vă spune, în detaliu, ce zodii vor fi afectate în această perioadă!

STAR ZODIAC

Horoscopul carierei, în săptămâna 16 - 22 februarie! Cine câștigă cei mai mulți bani

acum 13 zile

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul în materie de bani şi carieră, în săptămâna 16 - 22 februarie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Astrologul vă oferă toate detaliile pentru fiecare zodie în parte.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!