Zodia care pierde pe cineva drag în luna Mai

 
+4 click pentru
galerie

Cu toții întâmpinăm perioade mai bune sau mai rele de-a lungul vieții, important este, ca pe acestea din urmă, să știm să le depășim cu calm și răbdare.

Potrivit astrelor luna Mai se anunță a fi tristă pentru Vărsători. Nativii din această zodie vor trece printr-un moment de cumpănă. Vor fi luați prin surprindere, iar viața le va fi dată peste cap.

 Pierderea unei persoane apropiate este o încercare grea, dar psihologii spun că modul în care reuşim să trecem peste aceste probleme depinde de fiecare dintre noi. 

Cum e și normal zodiile trec diferit peste momentul morţii unei persoane din familie sau anturaj. Iar cei născuţi în acestă zodie nu cred că dacă cineva drag dispare fizic, prezenţa sa nu se mai poate simţi. Ei vor căuta mereu să fie în legătură cu fiinţa mult iubită care a murit, neacceptând niciodată să îi dea drumul din viaţa lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate