Amenajare modernă și elegantă în care să te simți „acasă”!

 

Visezi la o locuință elegantă, dar nu vrei să cazi în capcana opulenței? Dacă îți plac liniile simple și spațiile aerisite, o amenajare modernă, de înclinație minimalistă, poate fi „rețeta” perfectă pentru tine. Viziunea unui designer de interior profesionist te va ajuta să-ți transformi visul în realitate!

Culori și materiale din natură

Un element specific designului contemporan este utilizarea unei palete cromatice din sfera culorilor pământului – fapt ce este pe deplin ilustrat în cazul de față. 

                    

„Proprietarii și-au dorit un design inspirat din natura înconjurătoare, de aceea amenajarea este realizată în mare proporție cu materiale și culori pe care le regăsim în natură, precum mobilierul din living care îmbracă peretele și în care este încastrat televizorul. Mobilierul dispune de un loc special în care se află șemineul pe lemne, cel mai spectaculos aspect fiind spațiul destinat depozitării lemnelor, care ne duce cu gândul la cabanele montane”, explică specialiștii.

Potrivit acestora, un alt punct forte important al acestei amenajări constă în proporționarea atentă a suprafețelor. După cum se poate observa, designerii contemporani preferă spațiile ample, deschise, neobstrucționate de compartimentări inutile sau de piese masive de mobilier. 

Dacă vrei să te muți, intră pe HomeZZ.ro să vezi cele mai noi oferte imobiliare din România.

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest