Avantajele aplicației de taxi pentru mobil

 

În ultima perioadă apar din ce in ce mai multe aplicații de taxi pentru mobil. Acesta este un fenomen firesc datorită avântului pe care îl au dispozitivele mobile.

Practic este mult mai simplu atat pentru operatorul de taxi cat si pentru client sa faca o comanda online, dintr-o aplicatie pentru mobil, decat sa sune la dispecerat si sa astepte cateva minute confirmarea comenzii.

Cel mai probabil nu va trece mult timp pana ce dispeceratele de taxi vor disparea complet, cu parare de rau pentru doamnele de acolo, insa se pare ca utilizarea unei aplicatii de mobil este mult mai eficienta.

Nu este mereu simplu sa faci o comanda la taxi de pe telefonul mobil, dar o data ce te obisnuiesti nu vei mai proceda altfel. Pentru a face o comanda reusita, conteaza foarte mult calitatea aplicatiei, seriozitatea companiei dar si dimensiunea flotei de taxiuri de care dispune firma.

Avantajele unei aplicații de taxi pentru mobil?

  • poti să vezi exact unde este taxiul care iti accepta comanda si cat de repede vine.
  • poti să faci o comanda in locatia exacta, folosind o hartă și GPS-ul.
  • datele tale rămân salvate în aplicație și sunt folosite la toate comenzile.
  • poți să vorbești direct cu șoferul de taxi prin intermediul aplicației.
  • poți acorda rating-uri.

Dacă nu vrei să apelezi la serviciile de taxi, ia-ți propria mașină de pe CarZZ.ro, ai peste 80.000 de oferte din care poți alege.

                       


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest