Calitate la un preț rezonabil în noul ansamblu din nordul capitalei

 

Încă din perioada de boom a pieței imobiliare, zona de nord a Bucureștiului a atras din plin atenția dezvoltatorilor de locuințe. O zonă cu potențial din punctul al construcțiilor rezidențiale este Otopeniul: un oraș care beneficiază din plin de investițiile în infrastructură ale autorităților locale.

Ansamblul rezidențial LaRa Condominium este unul dintre primele proiecte apărute aici după recesiune (piața locală a luat între timp avânt). Acesta este compus, până acum, din două blocuri de tip P+E+M, a câte 19 apartamente fiecare – dintre care primul este finalizat, iar al doilea urmează a fi predat în ianuarie anul viitor.

Potrivit consultantului și agentului exclusiv de vânzări al proiectului, Iulian Niculae (Realtor și fondatorul agenției Victoria Consult), cele două clădiri au fost construite cu o atenție deosebită la calitate, rezultatul fiind un produs imobiliar de clasă „medium-high”. Locuințele din cadrul complexului reprezintă, astfel, o alternativă foarte interesantă pentru cei care își doresc o locuință de calitate, dar la un preț rezonabil, în afara orașului (însă cu acces facil către acesta, atât cu mașina, cât și cu mijloacele de transport în comun).

Reprezentantul Victoria Consult estimează că, pentru o locuință similară din punctul de vedere al calității, amplasată în cartierul Băneasa, un cumpărător ar trebui să plătească un preț aproape dublu.

Majoritatea unităților locative din cele două blocuri sunt apartamente cu două camere, cu prețuri începând de la circa 58.000 de euro (cu TVA inclusă), pentru o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Garsonierele, pe de altă parte, pornesc de la 45.750 de euro (cu TVA inclusă), pentru circa 37 de metri pătrați, iar unitățile locative tricamerale de la aproape 86.900 de euro (cu TVA inclusă), pentru circa 70 de metri pătrați utili. În momentul de față, mai sunt disponibile spre vânzare doar șase apartamente în cel de-al doilea bloc.

Având în vedere succesul înregistrat până acum în ceea ce privește vânzarea apartamentelor din LaRa Condominium, dezvoltatorii proiectului intenționează să-l continue, de data aceasta printr-o componentă de vile. Intră pe HomeZZ.ro să vezi cele mai noi oferte cu vile și case scoase la vânzare la prețuri accesibile.

                      


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest