Cele mai căutate joburi

 

Un studiu efectuat de Neogen asupra evolutiei pietei muncii din Romania a aratat ca cele mai cautate cuvinte sunt: secretara, sofer, director, part time, inginer, economist, contabil, manager, director general, operator, part-time, casier, operator calculator, gestionar, agent vanzari.

Studiul arata o crestere a numarului de joburi oferite persoanelor cu potential, dar fara experienta: categoria elevi/studenti a avut o crestere de 262%. Acest lucru combinat cu absolvirea a doua generatii de studenti in acelasi an a ajutat companiile sa foloseasca presiunea concurentiala creata pentru a-si ocupa necesarul de joburi.

Constantin Ferseta, Marketing Manager Neogen, declara ca cele mai cautate joburi sunt din domenii banoase si care nu necesita calificare ridicata, ci mai degraba experienta.

"Pe partea de entry level cele mai cautate sunt sofer si secretara, pe partea de management si management wannabes - manager: marketing manager, project manager, key account manager. De asemenea, sunt la mare cautare ofertele part-time."

In topul domeniilor de interes pentru cei in cautarea unui loc de munca primul loc e ocupat de vanzari, apoi serviciu clienti, banci, marketing, contabilitate, management, secretariat, ingineri, distributie si IT.

Pe JobZZ.ro găsești peste 20.000 de locuri de muncă, în toate domeniile de activitate.

                     


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest