Idei de job-uri în care puteţi lucra de acasă

 

Specialiştii în economie de la Universitatea Stanford din SUA au apreciat că oamenii care lucrează de acasă sunt mai fericiţi şi au parte de succes, faţă de colegii lor care lucrează într-un birou. Așa că trebuie să-ţi deschizi propria afacere sau să îţi convingi şeful să te lase să lucrezi acasă, fie să îţi schimbi locul de muncă actual. Iată 3 job-uri plătite cu mii de dolari, care presupun muncă la domiciliu.  

1. Hilton - vânzări la distanţă  

Job-ul presupune să răspunzi la telefon şi să primeşti rezervări din întreaga lume. Programul presupune ture de noapte, weekend-uri şi sărbători, însă programul este flexibil. (Salariul salarial estimat: 10 $ / oră)  

2. Xerox - servicii globale de imagistică

În acest post trebuie să aveţi grijă de extinderea aplicaţiilor de afaceri pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Angajatul virtual va trebuie să se şi deplaseze în interes de serviciu. Estimare salarială de la GlassDoor este de 48.000 dolari pe an.

3. Amazon- consultant de specialitate  

Amazon Web Services caută să angajeze consultanţi cu experienţă în call center. Necesită o experienţă de peste 10 ani ca arhitect al unei întreprinderi IT în rolurile orientate spre client.   

Intră pe JobZZ.ro să vezi cele mai noi oferte cu locuri de muncă din țară și din străinătate.

                      


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate