Idei de tablouri pictate special pentru casa ta

 

V-ați mutat în casă nouă sau stați mai demult acolo (mobilă deja aveți), dar nu ați decorat încă pereții? Casei voastre îi lipsește ceva! Ea nu trebuie să rămână așa!

Iată câteva sfaturi de amenajări interioare cu tablouri, pentru că fiecare cameră trebuie să fie elemente de decor pe pereți:

Living

Pentru un living dintr-o casă modernă, tablourile pot  fi in culori contrastante, vii, spărgând astfel monotonia. Iar pe pereții unde nu e mobilă, neapărat picturile trebuie să aibă dimensiuni mari, dacă spațiul vă permite. În zona tv puteți face o compozitie din tablouri mai mici, înrămate sau nu. 

                      

Ca și teme, alegeți FLORI (orhidee, maci, magnolii) sau COMPOZIȚII ABSTRACTE, care pot completa stilul modernist, high-tech al livingului dvs. Se încearcă să se creeze o armonie între lucrările de pictură de pe pereți si ce mai aveți in jur (armonie cromatică, mare-mic). Există trucuri care pot mări vizual încăperea prin așezarea tablourilor/perete.

Dacă amânați acest lucru, (să fie prinse în perete), pot fi puse pe polițe, etajere, mai ales dacă au dimensiuni mici, alături de alte obiecte de decor. Orice variantă ați alege, ele vor completa aspectul livingului, transformându-l într-unul special, personalizat. 

Holuri și scări

Dacă locuința dvs. dispune de holuri, dar nu sunt din cele mai mari, tablourile motivaționale te vor ajuta atunci când intri sau ieși din casă. Te vor stimula să ai o atitudine pozitivă, prin mesajul transmis – din compoziții și din armonia culorilor  sau pot fi inserate chiar și texte.

Tot aici, potrivite sunt și picturi cu hobby-uri ale tale, cum ar fi mersul pe BICICLETA sau  locuri ori oameni dragi, de care sunteți legați. 

                    

Dormitor

Deasupra patului poate sta o lucrare mare, care să amintească de ex: de PRIMUL SĂRUT, de faptul ca acel cuplu e tot îndrăgostit. Dar și alte tablouri cu ipostaze ale dragostei trăite de ei (cele mai recente lucrări ale artistului).

În fața patului e foarte important ce ai: dacă nu e o fereastră să poți vedea un peisaj draguț prin ea, poți pune un tablou de suflet: un PORTRET al cuiva drag, un PEISAJ romantic, chiar vintage, un loc unde ai fost (sau poate doar cu gândul).  

Pe Lajumate.ro găsești peste 1.500 de oferte cu tablouri scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                        

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate