Încarcă-ți telefonul fără energie electrică

 

Telefoanele mobile sunt foarte importante în rutina noastră zilnică. Sunt folosite nu doar pentru a comunica, ci și pentru a afla informații din întreaga lume și pentru a lucra pe ele. Dar toate aceste lucruri sunt imposibile când telefonul este descărcat și ți-ai uitat încărcătorul acasă. Există și alte modalități prin care-ți poți încărca telefonul. Iată care sunt:

Recomandările de mai jos pot fi de ajutor numai în cazul în care nu ai o priză prin preajmă și nici încărcătorul la tine, ci doar un cablu de date.

  • La laptop

Dacă ai laptopul deschis, folosește pur și simplu un cablu USB și conectează-l cu telefonul. Este un truc foarte simplu, dar în momentele de criză, oamenii uită complet de el.

  • Cu încărcătorul de mașină

Telefonul mobil poate fi încărcat fără a folosi energie electrică utilizând cablu de încărcat de mașină. Cu siguranță ai un astfel de încărcător în mașina ta.

  • Cu încărcătorul portabil

Aproape toate mașinile au opțiunea de a atașa încărcătorul portabil în mașină. Este posibl ca bateria telefonului să se încarce mai lent, dar când călătorești, este cea mai bună opțiune. Nu uita să-ți cumperi un astfel de încărcător pentru când pleci la drum lung.

  • La soare

Există multe acumulatoare de bacetrii solare disponibile în prezent, care te ajută să-ți încarci telefonul folosind energie solară. Însă, acest lucru este posibil mai mult vara când soarele strălucește pe cerul senin ca lacrima. 

Pe Lajumate.ro găsești peste 15.000 de oferte cu accesorii pentru telefonul mobil scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                      


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate