O nouă locuință pe piața prefabricatelor- casa din sticlă

 

Proiectată de Alexander Huf, casa este realizată exclusiv din sticlă securizată, care este integrată în construcție printr-o nouă procedură aflată în proces de brevetare. Rezultatul a peste șase ani de cercetări și teste, metoda constă în integrarea pieselor din sticlă prin proceduri mecanice, fără a folosi adezivi, în construcția caselor pe structură de lemn.

„Asemenea oricărui nou proiect pe care îl lansăm, și cu acest prototip de casă ne-am dorit să aducem o schimbare în industria din care facem parte, de a crea ceva care să transforme în bine viața celor care locuiesc în casele HUF. Și am început prin a ne întreba cum va arăta viața în viitor. Acest lucru a presupus, bineînțeles, viziune arhitecturală și cunoștințe asupra unor tehnici inovatoare, care nu sunt încă disponibile pe piață, însă credem că acesta este singurul mod prin care putem evolua: prin proactivitate, curaj și privind mereu spre viitor”, spune Georg Huf, directorul general al HUF HAUS. 

                     

Noul prototip de casă Huf Haus poartă numele “Ausblick”, care s-ar traduce prin „perspective”, și prezintă o serie de caracteristici care o ridicăla înălțimea numelui său. Casa are un acoperiș tip fluture și nu are nevoie de întrerupătoare. Aceasta integrează o serie de tehnologii de ultimă generație care o transformă într-o casă inteligentă.

Casa este încă în faza de cercetare și va oferi informații prețioase despre rezistența la uzură și capacitatea de încărcare a acestui tip complex de structură realizată exclusiv din grinzi și sticlă. 

Vrei să-ți cumperi o casă? Pe HomeZZ.ro găsești peste 25.000 de case și vile scoase la vânzare la prețuri accesibile 

                         

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest