Roma a fost destinația preferată a românilor în 2017! Vezi ce alte orașe se află în topul preferințelor

 

Anul trecut, 14,62% dintre români și-au ales ca destinații preferate de vacanță: Roma, urmată de Malta cu 12,56 procente şi Larnaca cu 10,60%. 

Destinaţiile exotice, precum Tenerife sau Dubai, s-au situat şi ele în top 5, în timp ce partea a doua a clasamentului cuprinde oraşe precum Barcelona, Veneţia sau Lisabona.

“În 2017, podiumul destinaţiilor favorite ale românilor a rămas acelaşi ca cel din 2016, cu Roma şi Malta pe primele două poziţii. Dar anul trecut, Larnaca, Tenerife şi Dubai au fost şi ele extrem de apreciate, mai ales datorită climei prietenoase tot timpul anului. În 2018 ne vom completa portofoliul cu alte oraşe speciale din Franţa: Nisa cu plecare din Bucureşti, Lyon din Cluj-Napoca şi Paris din Craiova, aşadar anul se arată a fi extrem de interesant pentru turiştii din România”, spune Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours, conform unui comunicat de presă. 

În ceea ce priveşte durata vacanţei, 30,39% dintre turişti sunt interesaţi de pachete de vacanţă Wizz Tours cu o durată de şapte zile. Tot cam acelaşi procent – 30,32% - aleg escapade scurte de doar un weekend (3 nopţi).

Raportat la costul pachetelor zbor şi cazare ale Wizz Tours, cel mai ieftin dintre ele, de doar 72 de euro, pentru două persoane, a însemnat două nopţi cazare la un hotel de trei stele din Budapesta.  

La polul opus, cel mai scump a avut un preţ de 4886,12 euro pentru 11 nopţi cazare în Tenerife la un hotel de cinci stele, două persoane. Până în 12 martie, Wizz Tours are o ofertă specială: 10 euro reducere* pentru fiecare noapte rezervată, prin urmare cu cât numărul acestora creşte, cu atât turiştii plătesc mai puţin. 

Vezi cele mai noi oferte de turism-cazare scoase la vânzare pe Lajumate.ro, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                        


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest