Sfaturi utile dacă faci cumpărături în perioada reducerilor

 

Înainte de a intra în goana după cumpărături, este foarte important să ții cont de câteva lucruri extrem de importante, care să te ghideze în perioada reducerilor. Iată câteva sfaturi utile pe care să le urmezi dacă vrei să ieși în câștig atunci când cumperi de la reduceri:

  • Analizează-ţi bine garderoba şi vei şti exact ce nu ar fi bine să achiziţionezi!

„Faptul că un produs este la reducere, nu înseamnă şi că trebuie să-l cumperi, nici pentru tine, nici pentru altcineva”, ne spune Luminiţa Staicu, stilist la „Hermosa”.

  • Pune preţ pe calitate, nu pe cantitate!

Deşi poate părea tentant să cumperi articole vestimentare în culori puternice sau cu modele nonconformiste, dacă ştii că probabil te vei plictisi repede de acestea sau că nu vor mai fi la modă în scurt timp, fereşte-te de ele! „

Caută mai degrabă piese clasice, de calitate, care să merite investiţia ta. Optează pentru o paletă de culori pe care o porţi deja, pentru a te asigura că achiziţiile tale la reduceri se vor adapta perfect stilului tău! Dacă ai nevoie de un truc care să te ghideze, încearcă să cumperi doar lucruri care se potrivesc cu cel puţin trei alte articole pe care le ai deja”, explică Luminiţa Staicu.

  • Cumpără doar produse comode, pe măsura ta!

Deşi ţi se poate părea de la sine înţeles faptul că întotdeauna ar trebui să ne cumpărăm haine având măsura pe care o purtăm, nu de puţine ori facem rabat de la această regulă în favoarea unui articol vestimentar care ne face cu ochiul. Ţine minte, în special atunci când mergi la cumpărături în perioada reducerilor, să iei lucruri pe care vrei să le porţi în mod frecvent, nu haine pentru care trebuie să slăbeşti sau care nu te avantajează din cauza mărimii. Alege articole care îţi complimentează forma corpului, având linii şi modele simple!

  • Îmbracă-te corespunzător la cumpărături!

Atunci când mergi la cumpărături, în general, dar mai ales atunci când sunt perioade de reduceri, ar trebui să te asiguri că eşti pregătită corespunzător. Acest lucru înseamnă că trebuie să te machiezi cât mai natural, să porţi încălţări comode şi o geantă de tip poştaş, care să nu te incomodeze atunci când cauţi printre miile de articole la preţuri reduse. Alege să îmbraci haine confortabile, care sunt uşor de dezbrăcat, pentru a-ţi fi mai uşor să probezi rapid.

  • „Lista de dorinţe”

Probabil că toţi ar trebui să-i fim recunoscători inventatorului vestitei „liste de dorinţe”. Un truc extrem de util atunci când cumperi online e salvarea articolelor care îţi plac în lista de favorite, mai degrabă decât adăugarea lor direct în coş, mai ales în cazurile în care eşti nehotărâtă. În acest fel vei putea verifica „wish list-ul” constant pentru a vedea cum evoluează preţul produselor tale preferate. De ase­menea, există cazuri în care poţi primi notificări atunci când articolele din lista ta sunt la reduceri sau atunci când stocul lor e limitat.

  • Cumpără haine călduroase!

Chiar dacă ne aflăm la mijlocul iernii, comercianţii se gândesc deja la produsele de primăvară. Astfel, ei vor să vândă cât mai repede articolele de iarnă pentru a face loc hainelor pentru următorul sezon. Acesta este prilejul perfect pentru tine să cumperi puloverele pe care ai pus ochii de la începutul iernii. Poate te gândeşti că nu o să mai ai mult ocazia să le porţi, însă, dacă o să le achiziţionezi acum, vei mai avea cel puţin o lună în care să te răsfeţi cu materiale pufoase şi modele simpatice.

  • Sfaturi pentru shopping online

Dacă vrei să achiziţionezi produse de pe Internet, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îţi spune la ce să fii atent.
Verifică dacă pe site comerciantul informează complet privind datele sale de identificare, caracteristicile produsului, preţul şi taxele incluse, cheltuielile de livrare, modalităţile de plată şi de livrare etc.

Pe Lajumate.ro găsești reduceri în fiecare zi, răsfoiește cele peste 1 milion de anunțuri și sigur vei găsi ceva pe placul tău.  

                 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest