Trucuri pentru uscat hainele rapid

 

În locuințele de mici dimensiuni este dificilă uscarea rufelor pentru că mașinile speciale ocupă prea mult spațiu. Dacă nici tu nu ai suficient spațiu în apartament, apelează la sisteme uşor de fixat pe pereţi sau pe tavan, în baie sau în balcon, pe care le poţi întinde numai atunci când ai haine de uscat.

1. Uscătorul retractil măreşte spaţiul

Pentru uscarea rufelor în baie sau în balcon,poţi folosi un uscător retractil,pe care îl întinzi numai când speli. Un capăt al lui se fixează pe un perete,de la care se extind patru sau şase fire până la celălalt capăt,care stă pe peretele opus. Este confecţionat din plastic,se montează cu uşurinţă,se poate alungi 21 de metri şi nu este costisitor,pentru că are un preţ cuprins între 30 şi 60 de lei. Mai mult,pentru că îl strângi după folosire,te ajută să câştigaţi mai mult spaţiu în locuinţă.

2. Uscătorul de rufe ajustabil în lungime

Dacă locuieşti într-un apartament mic,o soluţie bună pentru uscarea rufelor este uscătorul de rufe ajustabil în lungime,pe care îl poţi întinde chia şi trei metri. Este ideal pentru spaţiile înguste. Funcţionează cu ajutorul unui rotor şi este prevăzut cu un fir. Îl poţi achiziţiona cu aproximativ 30 de lei.

3. Sistem de uscare prins pe tavan

Când ai o casă mică,până şi tavanul devine util în amenajare. Pe cel din baie sau din bucătărie,ai putea prinde foarte uşor,cu holşuruburi,un uscător cu bare de oţel. Un astfel de uscător are şase bare acoperite cu plastic. Ele sunt acţionate cu ajutorul unor fire rezistente,din poliester,pentru a fi coborâte de pe tavan. Preţul uscătorului variază între 80 şi 100 de lei,în funcţie de lungime,ce este cuprinsă între unul şi doi metri. De asemenea,este estetic,fiind de culoare albă,şi nu ocupă spaţiu,precum uscătoarele obişnuite,din aluminiu.

4. Aşa uscaţi rapid rufele!

Tot pentru cei care nu dispun de spaţiu în locuinţă pentru uscarea rufelor a fost creat un dispozitiv cu husă termică. Acesta poate fi pliat după folosire şi depozitat într-un loc îngust. Are un avantaj extraordinar:indiferent de anotimp,te ajută să usuci hainele în numai o oră,pentru că este prevăzut cu o pompă de aer cu putere de 800 W. Pui hainele în uscător cu ajutorul umeraşelor şi a cârligelor pe care le conţine şi le laşi să se usuce. Apoi,închizi uscătorul,îl laşi să se usuce şi el,după care îl strângi. Uscătorul acesta costă ceva mai mult,aproximativ 200 de lei.

5. Uscătorul de rufe electric

Pentru uscarea rapidă a rufelor,indiferent de vremea de afară,alege un uscător electric,cu 24 de bare care se încălzesc. Este ideal pentru cei care n-au prea mult spaţiu în casă,pentru că se poate plia după răcire şi pentru că nu ocupă loc. 

Pe Lajumate.ro găsești peste 2.500 de oferte cu mașini de spălat ieftine de vânzare.

                           


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate