Vezi ce spun specialiștii despre viitorul cutiilor de viteze automate

 

Mașinile automate au devenit populare pentru că sunt considerate mult mai eficiente decât cele manuale și oferă un mare confort șoferului.

Un inginer Ferrari a afirmat că marca italiană a renunțat complet la cutiile manuale și nu va mai produce un model echipat cu o astfel de cutie. Această decizie a apărut în urma unor analize atente care arată că performanțele pe care le propune o cutie cu dublu ambreiaj nu poate fi egalată de o cutie manuală, astfel încât nu mai are niciun rost să se dezvolte cutii de viteze manuale. 

Vezi cele mai noi oferte cu mașini automate scoase la vânzare pe CarZZ.ro.

Cei care preferă controlul total la volan vor rămâne în continuare fideli cutiei manuale, chiar dacă performanțele generale sunt mai slabe comparativ cu o cutie automată modernă.

 

                     


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate