Valentina Ionescu se bate în instanță pentru 263 lei pe lună! „Îl doare în dos de copil!”

 

Cântăreața nu vrea să cedeze niciun bănuț care i se cuvine băiatului ei, asta după ce a pierdut zeci de mii de euro în urma procesului de partaj și a fost amenințată cu executarea silită.

 

Valentina Ionescu vrea ce i se cuvine potrivit legislației românești și nu dă un pas înapoi. Ea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei timp de 17 ani, însă de 7 ani încoace cei doi au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate, ea trebuind să se descurce singură cu copilul. Ajutorul primit de la soț a fost o pensie alimentară derizorie, de 263 de lei. Dar și aceasta a încetat să mai vină când băiatul ei a împlinit 18 ani, chiar dacă dreptul românesc prevede că există obligativitatea plătirii pensiei alimentare până la 25 de ani, dacă copilul continuă studiile.  

 

“Lui nu i-a păsat, îl doare în dos de copil! Era modică pensia alimentară, în jur de 263 de lei. De astă-vară, însă, el nu a mai plătit pensia copilului! Copilul meu a cerut în instanță pensie alimentară, dar nu s-a făcut nimic pâna acum", a spus Valentina Ionescu.

 

Fostul soț s-a oprit să mai alimenteze contul copilului cu cei 263 de lei după ce acesta a împlinit 18 ani, din vară. ,,Fostul meu bărbat a adus o întâmpinare, în care a susținut că nu știa că băiatul își continuă studiile. Legea spune că, până la 25 de ani, trebuie să plătești pensie alimentară dacă copilul este la studii la stat", a mai spus Valentina Ionescu.

 

Chiar dacă suma este derizorie, vedeta luptă pentru ea mai ales că în trecut a fost la un pas să fie evacuată din casă. Valentina Ionescu a fost obligată să plătească o datotie de 37.000 de mii de euro, care a apărut în urma partajului de la separarea de fostul soț.

 

,,M-a executat silit cu casa pentru că îi datoram o sumă de bani la partaj, mai precis 37 000 de euro! Am găsit sechestru pe casă, am fost executată silit! Am fost nevoită să deschid proces ca să-mi radieze judecătorul ipoteca. Am pierdut procesul și a trebuit să plătesc cheltuieli de judecată. Numai eu știu cum am adunat în trei zile 37 000 de euro!”, a povestit Valentina Ionescu prin ce a trecut pentru Click!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest