Alexandra Becali, apariţie de senzaţie într-o benzinărie din Capitală! Fiica lui Gigi Becali ştie să se facă plăcută VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Alexandra Becali este, cu adevărat, o apariţie. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a atras atenţia tuturor, atât din punct de vedere fizic, cât şi al mărinimozităţii. Latifundiarul din Pipera are de ce să fie mândru, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt cea mai bună dovadă.

Recent, Alexandra Becali a oprit la o benzinărie, cu bolidul său de lux, în valoare de 100.000 de euro pentru a-şi umple rezervorul. Îmbrăcată lejer, într-un tricou alb şi o pereche de pantaloni scurţi, superba blondină a captat atenţia tuturor prin simplitatea şi feminitatea de care a dat dovadă.

După ce angajaţii benzinăriei i-au umplu rezervorul cu combustibil, au avut parte de o surpriză extrem de plăcută. Pentru că aşchia nu sare departe de trunchi, exact aşa cum a fost educată de tatăl său, Gigi Becali, blondina, în semn de recunoştinţă le-a lăsat fiecare câte 50 de lei pentru ajutorul oferit. Încântaţi din cale-afară, cei doi anajaţi i-au multumit fiicei lui Gigi, după care aceasta s-a urcat în maşină şi a plecat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest