Ginerele lui Gigi Becali nu e la fel de darnic ca socrul său! Imaginile de care latifundiarul din Pipera nu va fi deloc mândru/ VIDEO

 

Soțul fiicei lui Gigi Becali a dat dovadă de lipsă de compasiune, iar după îl știm pe latifundiarul din Pipera, gestul ginerelui său va fi grav sancționat, după ce va vedea imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Ginerele lui Gigi Becali a fost surprins de paparazzii alături de soţia sa, în timp ce, au ieşit să îşi rezolve câteva treburi. La un moment dat Teodora a intrat într-o bancă, iar Mihai a aşteptat-o la maşină.....şi nu oricum, ci destul de nervos. Bărbatul a fost surprins în timp ce, purta o discuţie telefonică foarte aprinsă. Ba mai mult, a făcut nişte gesturi, de care Gigi Becali nu ar fi foarte mândru. Mai precis, a scuipat pe jos atunci când credea că nimeni nu îl vede.

Teodora și-a terminat destul de repede treaba, iar ca un soț responsabil, Mihai a mers cu mașina până în fața băncii, pentru a nu-și lăsat soția însărcinată să facă prea mult efort. Și cum poftele de graviduță sunt normale în acastă perioadă, bărbatul s-a conformat imediat și a mers să îi cumpere o cafea.

Apoi cei doi amorezi au pornit la drum... unul plin de peripeții. Mihai a încălcat regulile de circulație și fără să țină cont că se afla pe linia de tramvai, a depășit coloana de mașini așa cum a putut. Din păcate a prins și semaforul pe roșu, moment in care doi oameni ai străzii și-au făcut prezența la geam, oameni pe care ginerele latifundiarului din Pipera a refuzat să îi ajute. Cu siguranță, Gigi Becali nu ar fi prea mândru de gesturile făcute de ginerele său, surprinse de paparazzii Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest