Ionela, de la "Mireasă pentru fiul meu", a pus capăt speculaţiilor, în direct! Rocsana Marcu: "Cum te simţi ca viitoare mămică?"

 
+2 click pentru
galerie

Ionela şi Teodor, de la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", sunt unul dintre cele mai iubite şi frumoase cupluri, care au participat la această competiţie.

Pănă acum s-a tot speculat în presă că cei doi ar trebui să devină părinţi în curând. Invitaţi, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars,  Ionela şi Teodor au vorbit cu zâmbetul pe buze despre relaţia lor.

Rocsana Marcu a întrebat-o pe brunetă dacă aşteaptă un copil. Răspunsul Ionelei a fost total neaşteptat.

"Cum te simţi ca viitoare mămică?", a întrebat prezentatoarea.

"Vi se pare că arăt eu ca o femeie însărcinată? Uitaţi-vă la silueta mea. Dar se spune înainte să rămâi însărcinată, sau atunci când rămâi, slăbeşti. Ştiu despre ce vorba, atunci când vrei să rămâi însărcinată. Avem planuri să facem un copil, dar momentan mă ocup de cariera mea. Acum ne-am liniştit că ne-am găsit un job. Să nu uităm că eu am stat la ţară şi ştiu cum e să stai la curte. Eu stau mai mult în bucătărie, el stă în curte," a spus Ionela, de la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

"Stăm împreună, stăm la curte. Sutem fericiţi, merge din ce în ce mai bine. Avem unele mici certuri, aşa ca între îndrăgostiţi," a spus şi Teodor.

Urmăriţi declaraţiile celor doi în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest