A devenit socru, iar acum bunic! Fiica cea mare a lui Gigi Becali este însărcinată! VIDEO

 

Abia a trecut o lună de când a devenit socru, iar acum iată că e şi bunic! Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, a rămas însărcinată la scurt timp după ce a făcut marele pas. Latifundiarul din Pipera urmează să îşi strângă nepoţelul în braţe, pentru prima dată, în doar câteva luni.

Gigi Becali are motiv de sărbătoare! Patronul FCSB va deveni bunic pentru prima oară, după ce Teodora a rămas însărcinată cu Mihai Mincu, la doar o lună după ce au jurat că vor fi alături şi la bine, dar şi la greu, pentru totdeauna.

Nunta dintre Teodora şi Mihai Mincu a fost unul dintre cele mai grandioase evenimente care au avut loc în showbiz-ul românesc, de ceva vreme. Şi nu este de mirare de ce! Asta pentru că, Gigi Becali a făcut tot ce i-a stat în putinţa pentru a-i asigura fiicei sale, nunta mult visată.

Pe lângă faptul că a investit sute de mii de euro în eveniment, latifundiarul din Pipera nu a ţinut cont de nimeni şi nimic şi a aruncat cu teancuri de bani, peste cei care au încins atmosfera la nunta fiicei sale. Şi dacă aveaţi impresia că lucrurile s-au oprit aici, atunci vă înşelaţi!

Teodora şi alesul inimii ei au primit în dar de la Gigi Becali, un milion de euro, la evenimentul despre care a vorbit toată ţara. Şi da, încă mai avem! Pentru că a vrut să se asigure că fiicei lui şi ginerelui nu le lipsesc nimic, patronul FCSB s-a ocupat şi de luna de miere. Aşa că cei doi nu au avut doar o destinaţie de vis, ci două.

Au popsit în Statele Unite ale Americii unde s-au plimbat prin Beverly Hills, apoi au ajuns şi la Hollywood unde au vizitat cele mai importante atracţii turistice. Au zburat către Polinezia Franceză, una dintre cele mai luxoase destinaţii din lume şi mai precis, Bora Bora şi s-au cazat în cea mai exclusivistă zonă. Un adevărat rai pentru oaspeţii care vin în luna de miere.

Un sejur de acest gen costă nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de euro de persoană. Dar Teodora şi soţul ei nu au avut grija banilor, nici măcar o secundă. S-au bronzat şi s-au relaxat pe marginea piscinei şi au vâslit pe apele limpezi din Bora Bora. Aşa că Gigi Becali a scos aproximativ 30.000 de euro. Dar este o nimica toată, dacă ţinem cont de faptul că urmează să fie şi bunic! Ce putem să îi spunem decât că le urmăm multă sănătate şi fericire viitorilor părinţi! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest