A început numărătoarea inversă! Nunta fiicei lui Gigi Becali se apropie cu paşi repezi! Toate detaliile despre cel mai mare eveniment al anului VIDEO

 

Gigi Becali este în culmea fericirii! Latifundiarul din Pipera se pregăteşte să devină socru mic, iar pentru nunta anului este dispus să plătească o avere. Atunci când vine vorba de copiii săi, Gigi Becali nu se uită la bani!

Afaceristul este hotărât să îi organizeze fiicei sale o nuntă ca în poveşti. Evenimentul care se anunţă a fi unul dintre cele mai mari pe care le-a văzut România, ar fi planficat în detaliu chiar de acesta, pentru a nu fi omis niciun detaliu.

Patronul de la FCSB a ţinut morţiş ca preparatele tradiţionale machedoneşti, dar şi cele din bucătăria internaţională să fie pregătite de cei mai buni bucătarie. Gigi Becali a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a vorbit despre bucuria că urmează să devină socru mic, cât şi despre care este părerea lui despre viitorul ginere.

„Dintotdeauna am vrut sa am gineri frumoşi, ca să fac nepoţi frumoşi. Şi Teodora a luat un băiat frumos, înalt şi m-am bucurat. Iar după i-am cunoscut şi familia şi m-am bucurat şi mai mult, că este din familie super bună. Acum, el s-a dus şi s-a spovedit cu Teodora, la acelaşi duhovnic, m-am bucurat şi mai tare. Dacă el o să fie om curat, drept şi în adevăr, o să fie ca şi băiat al meu. N-o să fie, o să îmi fac datoria de tată şi socru şi dau la fete ce dau material şi îmi văd de treaba mea.” a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest