Ce grad de rudenie există între Gigi Becali și soția sa, de fapt. Au avut o căsătorie aranjată

 

S-a aflat ce grad de rudenie există între Gigi Becali și soția sa, de fapt. Cei doi au avut parte de o căsătorie aranjată, obicei destul de des în comunitățile tradiționale de aromâni.

Gigi Becali și soția sa, Luminița, și-au unit destinele în urmă cu 25 de ani, însă nu mulți cunosc detaliile mariajului celor doi. În 1984, familia latifundiarului din Pipera a făcut un aranjament cu familia Luminiței, iar 10 ani mai târziu cei doi s-au căsătorit conform datinii machedonene.

Ce grad de rudenie există între cei doi

Mai mult de atât, se pare că Gigi Becali și soția sa, Luminița sunt verișori de gradul trei: „Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin” spunea în urmă cu ceva timp finanțatorul FCSB.

Soția lui Gigi Becali, o prezență discretă

Chiar dacă nu există persoană care să nu îl cunoască pe Gigi Becali, nu se poate spune același lucru și de partenera sa de viață. Luminița Becali nu a ieșit niciodată în față, ci a rămas întotdeauna în umbra soțului său, având grijă de cele două fiice pe care le au împreună. Recent, cei doi au devenit și bunici, după ce fiica lor cea mare, Teodora, a adus pe lume un copil frumos.

„Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam! Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, spunea Gigi Becali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest