Fiica lui Gigi Becali calcă pe urmele tatălui! S-a lăsat în voia Domnului și nu a respectat nicio măsură de siguranță, în plină pandemie/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Alexandra Becali îi calcă pe urme tatălui său, Gigi Becali, din ce în ce mai mult. Spunem asta pentru că pe blondă pare să nu o sperie nimeni și nimic. Nici măcar pandemia cu care ne confruntăm în această perioadă, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fiica latifundiarului din Pipera în timp ce se îndrepta spre un magazin, de unde urma să se aprovizioneze pentru izolare. A parcat bolidul de lux chiar în fața centrului comercial, iar cu ajutorul unor ochelari de soare a încercat să se camufleze. Desigur, fiica lui Gigi Becali nu mai avea în posesie niciun alt accesoriu... de protectie. Odată ce a ajuns în supermarket, Alexandra Becali a realizat că planurile de acasă nu prea s-au potrivit cu cele din... magazin.

Pentru că a fost surprinsă de coada interminabilă de care a dat în centrul comercial, fiica lui Gigi Becali a facut cale întoarsă și a ajuns în fața bolidului său de lux, exact așa cum a intrat: cu mâna goală.

Din cauza aglomerației, Alexandra Becali nu a putut să își cumpere nimic din ce îsi dorea, iar acest lucru a cam supărat-o, pentru că mimica sa nu era prea fericită când s-a întors la mașină. În speranța că într-un alt magazin va putea cumpăra ce avea pe listă, fiica latifundiarului din Pipera s-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat în căutarea unui alt supermamrket.

O decizie înțeleaptă, am putea spune! Așa că nu este de mirare că Gigi Becali este mândru din cale-afară de cele două fiice ale sale: Alexandra și Teodora, așa că le face toate poftele. Mai mult de atât, latifundiarul din Pipera a mărturisit că deși în perioada în care a fost încarcerat, s-a ocupat mai mult de credința celor două decât de educația școlară, Alexandra i-a făcut o mare bucurie când nota pe care a luat-o la bac a fost a treia dintre cele mai mari punctaje pe țară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest