Gigi Becali, prima reacție după ce a devenit bunic! A dezvăluit cum se va numi nepoțica lui!

 

Gigi Becali este mai fericit ca niciodată! Latifundiarul din Pipera a devenit bunic pentru prima dată! Fiica lui cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiță de nota 10, sănatoasă, care a cântărit 3, 9 kilograme la naștere!

Gigi Becali nu mai are cuvinte sa îi mulțumească lui Dumnezeu pentru minunea pe care a înfăptuit-o. Finanțatorul FCSB se bucură de o nepoțică extrem de frumoasă și sănătoasă, iar vestea cea mare a aflat-o chiar înainte de derby-ul cu CFR Cluj.

“Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că a așteptat nașterea nepoatei sale în lacrimi, în Biserică, unde s-a rugat pentru sănătatea familiei sale. Din fericire, totul a decurs perfect normal, iar micuța s-a născut sănătoasă, primind nota 10.

„De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali pentru România TV.

Cum se va numi nepoțica sa

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că numele pe care îl va purta micuța va fi Maria: „O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme.” a mai spus Gigi Becali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest