Primele imagini cu Teodora Becali, la patru luni după ce a devenit mamă pentru prima dată! Cum arată fiica latifundiarului/ VIDEO

 

Teodora Becali a devenit mămică pentru prima dată, în urmă cu patru luni, mai precis pe data de 14 iunie. De atunci și până în prezent, fiica latifundiarului din Pipera nu a fost văzută pe nicăieri... până acum, când paparazzii Spynews.ro, vigilenți ca întotdeauna, au surprins-o în timp ce își plimba fetița în parc.

Fiica lui Gigi Becali trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Tânăra a intrat în rolul de mămică pentru prima dată la vârsta de 25 de ani și se descurcă excelent, după cum arată și imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro.

Mai mult de atât, pe lângă faptul că și-a intrat de minune în noul rol, fizicul Teodorei Becali arată impresionant. Sarcina nu a lăsat nicio urmă pe trupul fiicei latifundiarului din Pipera, iar tonusul de care a dat dovadă în timpul plimbării în parc, demonstrează faptul că se bucură din plin de perioada prin care trece.

Gigi Becali, un bunic împlinit

Atunci când s-a aflat că Gigi Becali a devenit bunic, finanțatorul FCSB a făcut primele declarații despre sarcina fiicei sale și a mărturisit că se simte extrem de împlinit și fericit.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, spunea Gigi Becali atunci.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest