Acestea sunt cele mai infidele zodii: Este şi a consoartei tale printre ele?

 

Uneori ne regăsim în ceea ce ne prezic astrele, iar acest lucru ne ajută uneori să ne puenm lucrurile cap la cap. V-aţi gândit vreodată că semnele astrale influenţează predispoziţia la infidelitate? Iata care sunt cele mai infidele zodii!

Potrivit perfecte.md, a da frâu liber este mai usor pentru unii nativi decât pentru alţii.

Berbec

Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai puţin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare:Berbec. Uşor visători, cei născuţi sub acest semn astral sunt permanent în căutarea escapadelor, a provocărilor de orice fel. Dacă eşti născut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapidă a interesului pentru celălalt.

Taur

Deşi extrem de senzuali, cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranţă unei relaţii stabile. Ei sunt exact la polul opus Berbecilor, oferindu-ţi garanţia fidelităţii lor. În cazurile rare în care au "călcat strâmb", Taurii transformă chiar şi relaţia extraconjugală într-o relaţie stabilă, de lungă durată.

Gemenii

Nu degeaba li se spune "Gemeni" – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate inascuta de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp său, cel puţin, în aceeaşi perioadă. Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi


Rac

Deşi complicaţi, cu trăiri interioare greu de înţeles de către parteneri, cei născuţi sub semnul zodiacal Rac trăiesc pentru a oferi şi a primi stabilitate Dacă eşti într-o relaţie cu un Rac, grijă că i-ar putea fugi ochii după altcineva (mai frumos sau mai deştept) va fi aproape inexistentă.

Leu
Nu poţi spune cu certitudine în care categorie se încadrează enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar şi foarte degajat atunci când vine vorba de infidelitate. Aşadar, Leul poate înşela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea. Dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela.

Fecioară
Alunecoase în aparenţe, Fecioarele iubesc stabilitatea şi, din principii conservatoare (tradiţie, familie, siguranţă), nu înşală. În cazurile extrem de rare în care o Fecioară "calca strâmb", atunci să fii sigur că o va face cu discreţie nebănuită şi fără să îşi pună în pericol relaţia stabilă.


Balanţa

Nu te poţi baza în mod complet pe loialitatea unei Balanţe pentru că, deşi iubesc cu patos, fiind foarte atenţi la detalii, comunicativi, implicaţi, cei născuţi sub acest semn astral sunt într-o continuă căutare a echilibrului perfect.

Scorpionul
Cu atuuri care i-ar putea trece în categoria "buni amanţi", predispuşi la infidelitate (pasionali, posesivi, atrăgători, carismatici, dominatori şi cuceritori), totuşi cei născuţi sub semnul zodiacal Scorpion rămân loiali şi sinceri cu partenerii lor. Nu va ierta niciodată infidelitatea iubitului/iubitei şi va răspunde cu aceeaşi monedă.

Săgetătorul
Un bărbat sau o femei născuţi sub influenţa astrală a Săgetătorului va înşela, în proporţii ridicate pentru că ei iubesc mai mult ca oricine libertatea şi aventură. Se plictisesc repede şi urăsc monotonia. Există, de asemenea, scenariul următor: un Săgetător infidel în tinereţe, dar foarte sincer în a doua etapă a vieţii lui, unde familia să primească tot interesul lui.

Capricornul
Dacă ai sau vei avea un partener Capricorn, geloziile tale sunt inutile: aceşti timizi ai zodiacului european au calitatea de a fi stabili, corecţi, fideli. Iar echilibrul lor provine dintr-un simţ al datoriei inascut, iubitul perfect pentru relaţii de lungă durată.

Vărsătorul
Nu îi fură independenta unui Vărsător pentru că atunci el, cu siguranţă, nu te va mai iubi. Cei născuţi sub semnul zodiacal Vărsător urăsc regulile şi iubesc libertatea, de aceea va alege pentru timp îndelungat singurătatea. Iar atunci când devin parteneri, dau dovadă de loialitate şi înţelegere.

Peşti
În lupta cu Berbecii, Gemenii şi Balantele ies, mai mult ca sigur, cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti ies învingători - trăiesc pentru a înşela. În jocul infidelităţii sunt susţinuţi de şarmul lor specific, de masculinitatea debordantă şi de fascinaţia lăsată în urma lor.

Citeşte mai multe pe perfecte.md!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest