Anul Calului începe astăzi şi ne va aduce multe aventuri: Eşti gata să rişti? Iată horoscopul chinezesc pentru 2014

 

Anul Calului este un an încântător pentru toţi. Viaţa va fi agitată şi presărată cu aventuri. Oamenii vor descoperi că sunt nesăbuiţi, romantici şi imprudenţi. Un an în care au loc multe promovări. Ne vom simţi cu totul minunat mergând la pas cu fermecătorul Cal.

Este timpul când deciziile şi proiectele sunt finalizate rapid şi cu maximă eficienţă. Cuvântul de ordine va fi ACŢIUNEA! Totul merge ca pe roate şi trebuie să fiţi atenţi să nu vă forţaţi prea tare.

Va fi un an binecuvântat, însă obositor. Bucurându-te şi fiind frust în acelaşi timp, liniştea acestui an va fi plătită cu rezervele de energie, de aici şi o uşoare epuizare. Este un moment bun pentru a face toate ciudăţeniile la care ai putut visa vreodată. Ascultă-ţi inima! Vântul se poate schimba continuu, însă odată ce ţi-ai ales drumul, urmează-ţi intuiţia.

Anul Calului pentru Şobolan

Se prevede un an dificil. Trebuie să fii foarte conservator în evaluări sau în angajarea afacerilor pentru că acest an te forţează să te bucuri mai mult şi să-ţi cheltui banii, sau să te angajezi în procese juridice. Vei fi obligat să faci datorii şi nu îţi vei putea recupera banii creditaţi altora. Afacerile sentimentale nu se vor termina cu bine în acest an

Anul Calului pentru Bou

Un an zbuciumat şi pentru Bou. Vei fi copleşit de afaceri financiare sau de o iubire nefericită şi poţi suferi un regres în buget sau poţi fi implicat în accidente. O stare de suferinţă grea poate genera întârzieri neaşteptate şi te va face incapabil să onorezi nişte angajamente. Cei mai negri nori vor apărea în toamnă.


Anul Calului pentru Tigru

Un an foarte fericit şi foarte bun. Lucrurile se vor desfaura calm şi se prevăd promovări şi evidenţieri. Va fi un an în care Tigrul va face uşor rost de bani şi chiar va fi capabil să economisească sau să obţină venituri suplimentare. Vor fi multe serbări şi celebrări acasă şi veşti foarte bune.


Anul Calului pentru Iepure

Un an bun pentru Iepure, norocul venind din partea unor oameni foarte binevoitori, care vor fi fericiţi să uzeze de influenţa lor pentru beneficiul său. Nu vei fi necăjit de scandaluri sau îmbolnăviri şi de aceea vei fi în stare să-ţi recuperezi pierderile avute. Vei avea mult de călătorit sau vei petrece mult timp în distracţii şi chefuri.


Anul Calului pentru Dragon

Un an amestecat plin de incertitudini şi suprize. Unele veşti te pot supăra sau îţi pot schimba viaţa temporar, deşi problemele tind să se rezolve în timp singure. Asta dacă nu te încăpăţânezi sau devii agresiv. Nu va fi uşor, mai ales că vei fi copleşit de griji reale.

Anul Calului pentru Şarpe

Un an energic pentru Şarpe. Trebuie să-ţi înfrânezi emoţiile şi să nu te pripeşti dacă vrei ca toate dorinţele să ţi se implineasa. Probleme nerezolvate şi necazuri îţi pot afecta sănătatea. Cu toate acesta, va fi un an excelent, pentru că norii negri vor fi trecători.

Anul Calului pentru Cal

Un an bun şi prosper pentru Cal. Promovări şi evidenţieri merituoase îţi vor aduce satisfacţie şi fericire. Planurile sunt îndeplinite fără mari eforturi şi vei fi norocos în tot ce vei întreprinde. Eşti predispus la îmbolnăviri contagioase, nu este recomandat să vizitezi oameni bolnavi şi să te expui inutil. Nu trebuie să rupi prietenii sau asociaţii în acest an.

Anul Calului pentru Oaie

Un an liniştit şi calm. Nu vei avea mari probleme acasă sau în activitate. Vei putea să controlezi scena din culise şi să depăşeşti toate obstacolele din calea ta. Se prevede o uşoară îmbolnăvire sau infecţie, dar în general se va prospera în acest an. Unele probleme care te-au necăjit în trecut se vor preschimba într-o binecuvântare mascată.

Anul Calului pentru Maimuţă

Un an excelent pentru Maimuţă, deşi vă face faţă necazurilor şi frustrărilor. Dificultăţile tale se vor stinge încet, asta dacă nu îţi scufunzi singur barcă şi nu mai renunţi la pretenţii. Un an în care va trebui să te aliezi cu oponenţii atunci când e clar că nu-i vei putea învinge. Pentru a reuşi trebuie să fii conservator şi un fin observator.

Anul Calului pentru Cocoş

Un an plin de încercări în care trebuie să aştepţi prea mult şi prea multe din cauza obstacolelor din drumul tău. Un an bun pentru a face politică sau a te folosi de diplomaţie pentru că vei avea de făcut multe copromisuri cu duşmanii. În activitatea ta sunt probabile unele momente nefericite sau unele certuri. Se prevăd veşti bune în familie.

Anul Calului pentru Caine

Un an de expansiune şi progres, dat fiind că se prevăd promovări şi câştiguri financiare reale şi te vei găsi în vârful puterii şi al norocului. Unele veşti rele acasă, sau pierderea unor lucruri mici, apropiate, vor întuneca puţin orizontul tău. Cu toate acestea, vei călători mult şi vei petrece mult. Un an în care va trebui să-ţi foloseşti foarte mult intelectul.

Anul Calului pentru Mistreţ

Un an foarte bun dacă vei evita speculaţiile riscante şi nu vei încredinţa altuia banii tăi. Beneficiile, care altă dată ţi se refuzau, vor veni acum din toate direcţiile, iar problemele dificile din trecut se vor transforma într-o binecuvântare reală. Un an prosper şi bogat pentru familie şi cariera.

Nu ştii ce zodie eşti în horoscopul chinezesc? Află AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest