Ce cadouri să oferi de 8 Martie, în funcţie de zodie

 
+3 click pentru
galerie

Se aproprie cu paşi repezi 1 şi 8 Martie. Bărbaţii trebuie să alerge din magazine în magazine pentru a căuta cel mai bun cadou pentru mamă, soţie sau iubită. Pentru că niciodată nu putem citi gândurile femeilor, noi vă dăm un pont care v-ar putea ajuta. În funcţie de zodia pe care o are persoana dragă noi îţi oferim soluţia.

1. Berbec

Berbecul este o persoană activa. Aşadar, nu încercaţi să-i oferiţi o carte sau un CD cu muzică de meditaţie.Astfel de cadouri vor sfârşi într-un sertar. O excursie la munte sau un bilet la o competiţie sportivă. Pentru că este berbec preferă şi parfumurile şi hainele de firmă pentru a face impresie în societate.

Citeşte şi: Ce te caracterizează în funcție de zodie – Leu: “Nu-s frumos?”

2. Taur

Pentru a simplifica lucrurile, cadoul perfect pentru un taur este mâncarea. Posibilităţile pot fi: o cină romantică la un restaurant sau să gătiţi împreună acasă. Niciodata nu trebuie să lipsească vinul roşu de pe masa unui Taur. Un pachet complet ar însemna o cină în doi cu petale de trandafir mâncare franţuzească, la sfârşit să degustaţi împreuna bomboanele cu ciocolata în timp ce răsfoiţi un album foto cu voi doi.

Citeşte şi: E scris în stele! Ce fel de mamă eşti în funcţie de zodie

3. Gemeni

Gemenii iubesc diversitatea! Niciodata nu trebuie să oferim acestei zodii doar un cadou. Oricât de frumos sau valoros poate fi acesta, va rămâne bosumflat. Chiar dacă sunt aventurieri şi iubesc călătoriile, gemenii iubesc să meargă la film, la teatru şi chiar la un spectacol de balet. 

Citeşte şi: Zodiile care dau lovitura în luna martie. Au pare de bani, sănătate şi iubire

4. Rac

Racul este familist.Prin urmare prioritatea lui este căminul. Se va bucura de orice decor, de genul unui bonsai, sfeşnic, obiecte de mobilier vechi sau pendule. Printre aceste "vechituri" puteţi acorda o atenţie sporită şi obiectelor de cult.

Citeşte şi: Cele mai nefericite 5 zodii în martie 2018

5. Leu

Leului îi place să atragă atenţia, să strălucească în mijlocul mulţimii şi să impresioneze pe toată lumea. Hainele luxoase dar şi sofisticate sunt cele mai potrivite pentru ei. Leul iubeşte şi bijuteriile în special cele din aur, aici alegerile sunt multiple: inele, cercei, brăţări, lanţuri. 

6. Fecioara

Când faceţi cadou unei Fecioare trebuie să aveţi mare grijă la micile detalii. Niciodata nu va ezita să spună ceva despre ambalajul sau sfoara cadoului. Fecioara preferă muncile repetitive, rutina care constă în a sta zi de zi la birou. Cadourile legate de aceste obiceiuri merg drept la ţintă: o cană de ceai mai interesantă sau un ibric de cafea deosebit.

7. Balanţă

Balanţele adoră în primul rând aspectul cadourilor pe care le primeşte. Creaţiile artistice sunt la loc de cinste în topul preferinţelor. O sculptura, un tablou sau un DVD cu serialul preferat s-ar potrivi de minune. 

8. Scorpion

Scorpionul nu v-a ezita să spună dacă îi place sau nu cadoul, aşa că nu faceţi greşeli! Pentru că viaţa sexuală contează foarte mult pentru un scorpion nu ezitaţi să cumpăraţi o lenjerie intimă, jucării erotice sau o seară în doi romantică.

9. Sagetator

Când spui Săgetător, spui călătorii! Acest nativ nu poate sta într-un loc prea mult timp. Cele mai bune cadouri sunt biletele de avion către altă destinaţie, sau chiar şi cu maşina. Cu orice mijloc de transport, doar nu îl ţine într-un loc.

10. Capricorn

Să nu încercaţi o petrecere surpriză sau ceva de genu. Îi plac obiectele de calitate şi de lungă durată, pentru că este o persoană serioasă şi matură. Dacă optaţi pentru haine, este de preferat să ţineţi cont de culorile: negru, maro, albastru sau argintiu.

11. Vărsător

Sunt foarte sociabili şi cei mai importanţi pentru ei sunt prietenii. O petrecere surpriză este ideală pentru o zi atât de specială. Vărsătorul apreciază croielile ciudate şi accesoriile neobişnuite.

12.Peşti

Această zodie o pot descrie prin doar trei cuvinte: sensibili, romantici şi sentimentali. O plimbare romantică, o invitaţie la un film de dragoste sau un medalion în formă de inimă. Puteţi să îi oferiţi cu cea mai mare încredere chiar un animal de casă.

Sursa foto: Antena Stars

D.M.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest