Ce te caracterizează în funcție de zodie – Leu: “Nu-s frumos?”

 

Astrologii au găsit pentru fiecare zodie în parte un element definitoriu, fie că este vorba de o obsesie, un atuu fizic sau o mare hibă. Hai să vedem unde te încadrezi în funcție de zodiac ta!

BERBEC - ”SUNT PE FUGĂ!”

Sincer, dinamic și direct, Berbecul nu e genul de om care să se cantoneze în șabloane. Are însă un mare fix și anume: timpul. Trăiește cu senzația că lucrurile nu merg suficient de repede și că nu-i ajunge timpul.

TAUR - „CE-I AL MEU, E-AL MEU!”

Taurul e un semn solid, perseverent și de încredere. Dar se atașează atât de tare de lucruri, persoane și idei, încât ajunge, obligatoriu, să facă fixații. Obsedat de stabilitate și siguranță, are impresia că este la adăpost doar dacă acumulează. De aici vine atât lacomia lui proverbială, cât și simțul de posesiune exagerat.

GEMENI - „NU TE ENERVA!”

Spirite libere Și democrate, Gemenilor li se pare absolut aberant să le impui celorlaliț gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nicio problemă, se reorientează cât ai clipi. De ce să te consumi în încordări psiho-emoționale, când pe lume sunt atâtea lucruri interesante?

RAC -  „O REZOLVĂM NOI!”

Racul fiind un diplomat, este dificil să-ți dai seama cât de greu poate fi scos dintr-ale lui. Nevoia de securitate îi determină aproape toate acțiunile.

LEU - „NU-S FRUMOS?”

Leul are, într-adevar, o mare fixație: propria-i persoană. Dacă ar fi după el, chiar și Soarele ar trebui să se învârtă în jurul lui. Obsedat să placă, să fie remarcat, admirat, apreciat sau laudat, Leul suferă de „obsesia scenei” și se comport teatral.

FECIOARĂ- „SĂ ANALIZĂM!”

Expertă în despicatul firului în patru, Fecioara are spirit de observație (care detectează chiar și cele mai mărunte defecte), simțul amănuntului, puternice tendințe critice, gândire analitică, dragoste pentru ordine, punctualitate și curățenie, tentația de a clasifica și cataloga. Toate astea sunt bune în muncă, dar în relații devin destul de enervante.

BALANȚĂ - „NU SUNT SIGUR…”

Balanța e un semn profund relational, pentru ea contează enorm să fie plăcută și acceptată de ceilalți. Se întâmplă adesea să te nedumerească prin nehotărârea ei.

SCORPION - „MĂ TEM DE TRĂDARE”

La capitolul obsesii și frustrări, Scorpionul deține supremația. Este cel mai frământat și suspicios semn din zodiac. Veșnic nemulțumit, suferp de obsesia perfecțiunii. E extrem de exigent, atât cu sine, cât și cu ceilalți.

SĂGETĂTOR - „CU MINE VORBEȘTI?”

E snob și opportunist, nu pierde nicio ocazie să amintească de relațiile lui cu „lumea bună”. Pune mare preț pe ce spune lumea despre el. Suferă de „sindromul supraevaluării”, care îi poate strica planurile de „respectabilitate”.

CAPRICORN - ”ASCULTĂ-MĂ PE MINE!”

Obsesia lui primordială este aceea de a deține controlul.Toate acțiunile lui au un scop. Iar scopul, oricare ar fi, e menit să-i asigure controlul asupra oamenilor și situațiilor.

Convins ca are mereu dreptate, se consideră dator să dea sfaturi și îndrumări. Dacă nu e ascultat, poate recurge la strategii subtile și chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea.

VĂRSĂTOR - „ÎȚI SPUN DREPT…”

Cu toate că nu ezită să spună exact ce gândește, fără să-i pese de consecințe, se întâmplă deseori să facă tocmai pe dos față de ceea ce le predică altora. Independent și încăpățănat, se enervează instantaneu când e contrazis sau nu e lăsat să facă ce vrea. Din fericire, îi trece repede.

PEȘTI - „DEPINDE…”

„Funcționează” numai pe baza de emoții, percepții, impresii și intuiții. Majoritatea sunt atinși de „sidromul relativității” Ei știu că realitatea nu e niciodată una singură, ci că are foarte multe fațete.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest