HOROSCOP DE PAȘTE: Zodia care se va împăca cu un dușman vechi de sărbători

 

Sărbătorile sunt un prilej bun de a relua contactul cu rude sau cu prieteni mai vechi pe care, din cauza rutinei și al stilului de viață agitat, e posibil să-i fi neglijat în ultima vreme.

Una dintre cele 12 zodii va avea un moment de revelație în timpul sărbătorilor și va realiza că un conflict aprins cu mult timp înainte ar trebui să ia sfârșit. Scorpionii vor privi în urmă la greșelile făcute și vor ierta anumite persoane din viața lor, care, în unele cazuri, vor fi chiar prezente la masa de Paște.

Luna Aprilie pentru Scorpioni va fi o lună de reflecție asupra propriilor acțiuni, dar și asupra relațiilor pe care le au cu cei din jur. De-a lungul întregii luni aceștia vor lua decizii ce le vor schimba decursul în viață.

Sănătatea este un aspect destul de sensibil pentru Scorpioni în luna Aprilie. Aceasta va fi o lună plină de evenimente, ce aduc după ele și ”stresul de rigoare”, ce în final își poate pune amprenta într-un mod serios pe starea de sănătate. Este recomandată o vizită la medic de rutină pentru a stabili aceste aspecte.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest