Horoscopul lunii NOIEMBRIE 2018

 

Horoscopul lunii noiembrie vine cu o mulţime de surprize pentru toţi nativii. Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru această lună de noiembrie în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu. 

HOROSCOP NOIEMBRIE - Berbec

Schimbare in bine in ceea ce priveste planul financiar pentru nativii Berbec: se risipesc griji, tensiuni, se revine la masa negocierilor daca este cazul. Sau poate ca finantarea obtinuta recent este suficienta pentru demararea unui proiect la care se gandesc de multa vreme.

Pe de alta parte, se reiau niste relatii care parca intrasera intr-un con de umbra din motive necunoscute; reapar situatii care ii apropie pe cei doi, interese comune sau revine placerea de a petrece timp impreuna.

Schimbarea marcanta a lunii este intrarea lui Jupiter in semnul Sagetatorului, acolo unde va ramane pentru aproximativ un an de zile. Pentru Berbeci, acesta le poate deschide portile strainatatii: celor care isi doresc noi provocari in cariera, celor care vor sa obtina o specializare sau o diploma la institutii de prestigiu, celor care vor sa profite la maximum de experienta acumulata si de rezultatele atinse.

Se va putea observa in timp si o schimbare subtila a unor conceptii de viata: de la ''daca vrei, poti”, ''totul este in puterea ta'' sau ''cerul este limita'' la ''poate ca nu totul este potrivit pentru mine'' sau ''nimic nu se intampla fara un sens in viata''. Oricum, se indreapta spre o abordare mai filosofica asupra vietii ce le-ar putea permite sa depaseasca panica, stres, o atitudine belicoasa inutila.

Din 16 noiembrie, Marte (planeta lor guvernatoare) intra in semnul Pestilor. Pentru Berbeci, schimbarea le poate aduce momente de deruta, de indoiala care contribuie la schimbarea legata de conceptii de viata mentionate mai sus.

Firi active, indraznete si energice, pot recunoaste in aceasta perioada nevoia de somn de calitate (nu doar ca necesitate fiziologica fireasca, ci si ca posibilitate de accesare a unor mesaje sau informatii prin intermediul visului).

Ultima decada a lunii le poate aduce vesti de la drum, din strainatate sau din partea unor institutii de cercetare ori de invatamant carora le-au trimis anterior scrisori de intentie, de prezentare, cereri.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Taur

Pentru nativii zodiei Taur, in luna noiembrie continua o perioada destul de incarcata pe diverse planuri: profesional, social, sentimental, partenerial, de afaceri.

Oferte de munca sau propuneri de afaceri pot aparea prin intermediul unor persoane pe care le cunosc de multa vreme, din perioada studiilor sau alaturi de care au copilarit. Se poate cristaliza acum o relatie de colaborare, se strange legatura cu un furnizor sau cu un client.

Daca in prima saptamana a lunii a lui noiembrie isi pun problema accesarii unui credit, sub acest aspect lucrurile se pot schimba. Jupiter intra in semnul Sagetatorului incepand din data de 8 septembrie si va ramane acolo pentru aproximativ un an. Pentru nativii Taur, acest lucru inseamna posibilitatea unei asocieri in care nu ei sunt aceia care vin cu majoritatea capitalului, dar care le permite sa se afle la comanda operatiunilor (cel putin la inceput li se acorda aceasta incredere).

Cariera si viata profesionala sau afacerile sunt de prima importanta pentru ei, macar in prima jumatate a lunii. Daca sunt in postura de sefi, au tendinta sa se comporte autoritar (prea autoritar, poate, din punctul de vedere al subordonatilor). Sigur, partea buna a acestui lucru este ca isi pot vedea obiectivele indeplinite. Daca nu au functie de conducere, vor observa ca sefii le acorda o atentie mult mai mare decat in alte perioade, ca nimic din ceea ce fac nu trece neobservat.

Cei care sunt patroni sau conducatori de firme pot observa ca miscarile lor sunt urmarite cu interes de catre concurenta, copiate eventual.

Planul sanatatii este bine aspectat in toata luna noiembrie. Sunt posibile recuperari remarcabile dupa boala, ameliorarea unor dureri sau a unui disconfort atat prin respectarea unor indicatii medicale cat si prin constientizarea acelor obiceiuri daunatoare care le produc si, bineinteles, prin renuntarea la ele.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, noiembrie este o luna oarecum mai linistita decat cea precedenta. Vor gasi destule momente de distractie sau de relaxare, sunt multe activitati pe care le fac de drag si nu de nevoie sau din motive dictate de urgenta.

Incep sa fie remarcate eforturi si rezultate ale lor. Ei insisi se prezinta la o negociere sau la discutii cu atuuri pe care le-au acumulat in ultimul timp. O intalnire cu un angajator sau cu un potential partener de afaceri se poate incheia cu un contract de proba: pe durata determinata sau de o valoare relativ mica. Nu va dura prea mult insa pana cand ajung sa li se propuna valori apropiate de cele dorite. Mare parte dintre ei depasesc o perioada de ucenicie sau de stagiatura: nu hartia sau timpul petrecut conteaza, ci increderea in ei si experienta acumulata, automatismele dobandite.

De la jumatatea lunii, Marte intra in semnul Pestilor, iar pentru ei acest lucru inseamna un dinamism accentuat in plan profesional si social: presiune din partea sefilor, responsabilitati suplimentare sau li se traseaza tinte ambitioase. Ei insisi sunt dispusi sa sacrifice timp, odihna si relatii pentru atingerea unor obiective profesionale.

Planul sentimental este si el bine aspectat. Au timp si dispozitie pentru noi cunostinte (daca nu sunt deja intr-o relatie), sunt pregatiti sufleteste pentru o relatie serioasa, iar viata le scoate in cale persoane care le starnesc interesul (intervalele 9-11 noiembrie si 23-25 noiembrie ies in evidenta in acest sens). In acele cazuri exceptionale in care se pune problema unui divort, sunt bune sanse sa se revina asupra gandului initial sau, daca nu se poate altfel, despartirea nu este insotita de sentimente profund negative (poate chiar va fi regretata ulterior). Exista si varianta in care o sarcina abia descoperita schimba in mod radical perceptia cuplului asupra relatiei: o consolideaza sau face sa iasa din discutie varianta separarii.

Citeşte continuarea AICI


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest