Horoscopul săptămânii 15-21 august. Fecioarele sunt vedetele zodiacului

 

Evenimentele și discuțiile care au loc la locul de muncă vor fi reluate în septembrie. Miercuri se formează lună plină. Prima parte a săptămânii ne atenționează, va trebui să avem curajul să fim verticali. Să facem ce  ne spune conștiința, chiar dacă vor exista discuții.


Camelia Pătrășcanu  a dezvăluit la ”Star zodiac” ce ne așteptă în săptămâna care urmează și de ce trebuie să ne ferim. Iată ce ne rezervă astrele între 15-21 august:


Lei - este o săptămână vitală. Pot avea schimbări uriașe în viața loc, încearcă să câștige bani. Banii vin și au curajul să facă ceva nemaiîncercat de cineva.


Fecioarele - scapă de complexe. Timp de o lună, sunt vedetele zodiacului. Nu au avut ocazia să se exprime până acum și ies din amorțire și din lentoare, au istețime, chef de muncă. Pot reuși într-o afacere pe cont propriu.

Balanțele - trebuie să renunțe cu mai multă ușurință la lucrurile pe care nu le pot face, au multe regrete de lăsat în spate. E o lecție grea. Să facă analize și să le repete.

Scorpionii - sunt foarte populari și luptă pentru popularitate. Pun pe picioare o afacere. Nu stau bine cu banii și trebuie să se descurce cu foarte puțin.

Săgetătorii - primesc o invitație surprinzătoare, au parte de recunoaștere din partea șefilor. Dacă au sentimentul că nu sunt pregătiți, nu trebuie să facă pe grozavii.


Capricornii - au vești din străinătate, li se propune să lucreze acolo și nu sunt siguri dacă distanța este foarte bună față de familie, să nu se grăbească și să fie presați.


Vărsătorii - își bat capul cu banii și pot obține clemență din partea celor de la care au împrumutat bani. Așteaptă bani.


Peștii pun mare accent pe impresia pe care o lasă. Este posibil să participe sau să organizeze o ceremonie. Să nu exagereze în relații și parteneriate.

BERBECI - multă muncă, nu e loc de distracție. Accent pus și pe sănătate.


Taurii - au o realizare sentimentală.


Gemenii - există multă lumină în casa lor, trebuie să fie foart diplomați.

Racii - călătoresc mult și citesc.

V.M
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest