Horoscopul zilei 07 Martie 2018. Cele 4 zodii care primesc astăzi bani

 

Mulţi nativi vor afla veşti bune în ceea ce priveşte partea financiară. Află ce îţi rezervă horoscopul realizat de Remus Ionescu.

Berbec- horoscop Martie 2018

Un semn de viaţă de la cineva care ar vrea să revină în viaţa voastră sau poate chiar voi nu l-aţi mai contactat de multă vreme. Ar putea sosi acum răspunsuri la demersurile voastre mai vechi şi o să primiţi ceea ce vi se cuvine sau promis. 

Taur- horoscop Martie 2018

A sosit momentul să faceţi curăţenie printr-o listă de prieteni virtuali sau chiar în realitate şi să rămâneţi doar cu cei care au trecut proba timpului. Ar putea continua o discuţie de mai zilele trecute, iar acum apar şi variante mai concrete sau şi soluţii la probleme. 

Gemeni- horoscop Martie 2018

Vi se cere ajutorul, se pare că nu veţi lăsa să aştepte un prieten aflat într-o situaţie delicată. Urmează o perioadă neaşteptat de încărcată pentru voi şi va trebui să găsiţi un echilibru între activitaţile sociale şi interesele personale, între muncă şi odihnă. 

Rac- horoscop Martie 2018

Ar putea fi ziua unei unei realizări personale marcabile. Veţi strânge curaj să abordaţi proiecte şi mai provocatoare, veţi vedea însă cine v-ar putea susţine, într-un asemenea demers. Încep să strângă roadele cei care în ultima perioadă şi-au promovat produsele şi serviciile.

Leu- horoscop Martie 2018

Se poate să reluaţi un obicei mai vechi din care să vă mişcaţi să vă menţineţi în formă. Veţi observa că multe se vor schimba în bine şi pe alte planuri. Se poate să primiţi acum şi undă verde de la serviciu pentru o vacanţă mult visată. 

Fecioară- horoscop Martie 2018

Posibil să aflaţi pe neaşteptate nişte lucruri de mare interes pentru voi şi veţi putea evalua acum limpede o situaţie. Se recomandă un plus de atenţie pentru investiţiile de mare valoare pe care le aveţi în vizor. 

Balanţă- horoscop Martie 2018

Va trebui să rezistaţi insistenţelor cuiva şi să verificaţi dacă super oferta care vi se prezintă chiar merită interesul vostru sau preţul cerut. Veţi observa că şi-a schimbat cineva părerea despre voi.

Scorpion- horoscop Martie 2018

Ar putea fi ziua eliberării sufleteşti pentru voi o dată cu decizia pe care o luaţi acum şi op veţi face cunoscută. Se poate să primiţi acum un cadou mai devreme decât vă aşteptaţi, dar şi justificarea pare să fie pe măsură. 

Săgetător- horoscop Martie 2018

Veţi procesa acum datele care s-au adunat în ultimul timp, iar ce nu veţi şti deocamdată, veţi completa cu ceea ce vă spune inima. Simţiţi că răsare iară soarele pe uliţa voastră, depăşiţi moment de nesiguranţă.

Capricorn- horoscop Martie 2018

O veste bună de la un colaborator legată de depăşirea unui impediment, obţinerea unui aviz sau chiar a unei finanţări. Veţi putea răsufla mai liniştit cel puţin pentru o perioadă. Veţi avea ai mult timp pe care să-l dedicaţi alor voştri.

Vărsător- horoscop Martie 2018

Vă i-au pe sus nişte evenimente, iar situaţia ar putea fi într-un final de partea voastră, dacă nu vă pierdeţi cumpătul. Veţi fi poate nevoit să vă deplasaţi mai mult pentru o perioadă.

Peşti- horoscop Martie 2018

Aflaţi nişte lucruri care vă ajută să vă clarificaţi opţiuni, să faceţi o alegere în cunoştiinţă de cauză. Începe o perioadă favorabilă pentru voi în plan financiar. E momentul oportun să vă faceţi un plan de economisire sau de investiţie.

Sursa foto: captura Antena Stars

D.M.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest