HOROSCOPUL Zilei: 1 Aprilie- Schimbări majore pentru toate zodiile

 

Astrele au făcut schimbări majore în ceea ce privesc veştile despre zodii. Despre resursele financiare, sănătate sau iubire aflaţi de la horoscopul realizat de Remus Ionescu.

Berbec- horoscop 1 Aprilie 2018

Clarificări la o discuţie de mai zilele trecute, poate obţineţi sprijinul partenerului de viaţă pentru proiectele pe care i le-aţi făcut cunoscute. Se poate să descoperiţi acum argumentul forte care să vă determine să luaţi o decizie curajoasă, radicală chiar, fără să riscaţi totul pe o carte.

Taur- horoscop 1 Aprilie 2018

Importantă schimbare în bine pentru voi o dată cu intrarea lui Venus în semnul vostru, iar acesta vă va fi alături mai bine de trei săptămâni. Încep să reapară în viaţa voastra cei care v-au făcut o propunere, o promisiune, care nu au putut fi alături de voi pentru o perioadă.

Gemeni- horoscop 1 Aprilie 2018

Se gasesc motive şi situaţii în care să râdeţi din toata inima, să ajungeţi la înţelepciunea unei vorbe din bătrâni şi să găsiţi rezolvări pentru situaţii delicate. Întâlnire tonică sau poate că voi sunteţi un exemplu, un pol de atracţie pentru copilul vostru.

Rac- horoscop 1 Aprilie 2018

Se poate să găsiţi acum sprijinul aşteptat de la cel care v-a încurajat să vă angrenaţi într-un proiect ambiţios, ori cel puţin să primiţi o informaţie valoroasă, un sfat pertinent. O zi ideală pentru o masă în familie, pentru un anunţ legat de viitorul vostru statut profesional şi nu numai.

Leu- horoscop 1 Aprilie 2018

Începeţi să ieşiţi la lumină, cu dorinţe şi ambiţii, după o perioadă în care v-aţi concentrat atenţia asupra unor probleme personale sau profesionale. Cu siguranţă, o cerere în căsătorie nu va fi gluma zilei şi bineînţeles, nici răspunsul la aceasta.

Fecioară- horoscop 1 Aprilie 2018

Vă atrag atenţia lucruri cu valoare estetică într-un târg, într-o expoziţie, cu atat mai mult dacă vă aflaţi într-o altă localitate sau zona geografică. Oricum, faceţi acum un cadou de efect copiilor voştri, fiinţei iubite, lăsaţi deoparte orice considerent ce ţine de preţ.

Balanţă- horoscop 1 Aprilie 2018

Deschideţi acel subiect care v-a adus în tabere diferite în ultima perioadă şi este posibil să ajungeţi acum la un compromis convenabil ambelor părţi şi să scăpaţi de o tensiune. Aţi putea avea parte de o revedere emoţionantă după o lungă perioadă în care v-aţi dus dorul reciproc.

Scorpion- horoscop 1 Aprilie 2018

Observaţi o schimbare de atitudine din partea cuiva, auziţi cuvinte frumoase sau primiţi o propunere care vă ia prin surprindere. Regăsiţi bucuria şi plăcerea unor activităţi în cuplu, după un timp în care pare să vă fi preocupat mai mult un proiect sau o evoluţie în plan personal.

Săgetător- horoscop 1 Aprilie 2018

Contează mai puţin cât costă, importantă este bucuria pe care aţi putea face-o celor dragi. Relaxare pe deplin pe aleile unui parc, la un loc de joacă sau poate ajungeţi într-o sală de teatru, la un spectacol şi veţi avea apoi ce să dezbateţi.

Capricorn- horoscop 1 Aprilie 2018

Dibuiţi poate şi resursele financiare de care veţi avea nevoie ca să duceţi la bun sfârşit un proiect al vostru la care nu vreţi să renunţaţi în ruptul capului. Simţiţi poate că a sosit timpul să puneţi capăt unei situaţii de provizorat ori să rostiţi cererea în căsătorie.

Vărsător- horoscop 1 Aprilie 2018

Discuţii pline de miez şi se poate să găsiti răspunsuri convingătoare la problemele care vă apasă, chiar dacă vă propuneţi să aprofundaţi pe viitor subiectul. Aţi putea profita din plin de vremea frumoasă şi să faceţi o tură pe picioarele voastre prin locuri dragi voua.

Peşti- horoscop 1 Aprilie 2018

Destulă ambiţie şi un plus de realism, se poate să alegeţi acum o variantă de finanţare ori să revedeţi necesarul şi lista de cheltuieli astfel încât să nu mai amânaţi un proiect la care ţineţi mult. Vă prinde bine prezenţa şi experienţa unei persoane mai în vârstă, trecute prin viaţă.

Sursa foto: Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest