Horoscopul zilei 13 Martie 2018: "Pentru cei care nu sunt într-o relaţie, mari emoţii "

 

Se face un echilibru între entuziasm şi înţelepciune, prudenţă. Iată ce anunţă astrele pentru cele 12 zodii.

Berbec

Aveţi şansa să fiţi la locul potrivit în momentul potrivit şi să prindeţi din zbor o informaţie sau o idee. Posibil să primiţi laude şi aprecieri chiar din partea cuiva care până de curând nu v-a arătat o prea mare simpatie sau sprijin.

Taur

Aţi putea avea parte de un eveniment sau de o conjunctură favorabilă vouă pe care v-aţi cam săturat să le aşteptaţi. Pentru cei care nu sunt într-o relaţie, mari emoţii pentru întâlnirea unei persoane care pare să întrunească mare parte dintre preferinţele voastre.

Gemeni

Se poate să aflaţi nişte condiţii pe care trebuie să le îndepliniţi pentru a obţine o facilitate, o finanţare sau chiar o promovare. La fel de bine, aţi putea dibui cauza unei întârzieri sau distanţa dintre o promisiune care vi s-a făcut cândva şi posibilităţile acestui moment.

Rac

O zi complicată poate de negocieri relativ dificile, ce ar mai putea dura câteva zile, merită însă efortul, date fiind potenţialele câştiguri. Se poate să aflaţi cum vede în realitate situaţia cel/cea care a declarat cândva că nimic nu v-ar putea despărţi.

Leu

Mici probleme ar putea sta în calea unui acord acum, poate că este mai bine aşa, ca să preveniţi nişte neînţelegeri majore ulterioare. Ar putea începe negocieri legate de un partaj, ieşiri din indiviziune, primiţi un semnal de încercare de rezolvare amiabilă a unui litigiu.

Fecioară

Aţi putea avea satisfacţia să constataţi că cineva pe care l-aţi îndrumat sau învăţat în ultima perioadă a făcut progrese consistente. Se recomandă un plus de atenţie în faţa unei oferte tentante la prima vedere, cereţi amănunte şi garanţii.

Balanţă

Veţi şti să spargeţi gheaţa într-o negociere sau să creaţi acel climat favorabil unei discuţii constructive şi unei împăcări dacă este cazul. O zi excelentă pentru cei mai timizi de felul lor sau pentru cei care au mari emoţii pentru prezentarea în faţa unui public sau a unui examinator.

Scorpion

Veţi încerca poate să faceţi voi înşivă mici reparaţii sau îmbunătăţiri în locuinţă sau vreunui aparat înainte de a apela la un specialist. Chestiunile familiale sunt pe primul plan, vă ingrijiţi de sănătatea cuiva mai în vârstă, vă bucuraţi de timpul petrecut alături de cei dragi.

Săgetător

O stare de bine, idei la minut, veţi şti să faceţi atmosferă şi poate vă veţi mira de rezultatul obţinut în urma unei cereri sau unei propuneri. Se poate să faceţi un tur al unor obiective de interes pentru voi şi să rezolvaţi mai multe chestiuni dintr-un foc.

Capricorn

O investiţie pentru casă, poate că v-aţi hotărât deja asupra unor schimbari şi cumpăraţi acum materiale, mobilă, aparatură electrocasnică. Este posibil să încercaţi un condiment sau un ingredient pe care nu l-aţi mai folosit şi să îi faceţi loc de acum înainte în obiceiurile voastre.

Vărsător

Idei noi şi poate chiar treceţi la acţiune şi veţi primi aprecieri, felicitări. Oricum, multe depind doar de voi în această perioadă şi tocmai de aceea ar trebui să nu vă bazaţi doar pe rezultate anterioare.

Peşti

Zile speciale pentru voi, puneţi cap la cap informaţii disparate şi ajungeţi la un adevăr, intuiţi cauza unui blocaj şi veţi şti ce măsuri să luaţi. Merită să vă mai informaţi în privinţa unor preţuri, condiţii finaciare sau drepturi pe care le aveţi.

Citeşte şi: Surprizele nu întârzie să apară! Cele 3 zodii care se îndrăgostesc pe loc în luna Martie

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest