Horoscopul zilei 22 Martie 2018. Astrele au pregătit o zi plină de provocări

 

O zi plăcută dar şi interesantă. Dor şi chef, dorinţă de acţiune, nevoie de progres. Va trebui însă să ţinem cont de experienţele trecutului ca să nu alegem un drum greşit. Iată ce anunţă cele 12 zodii

Berbec- horoscop 22 Martie 2018

Momente de întelepciune sau de inspiratie. Luaţi pulsul evenimentelor, însă veţi amâna luarea unei decizii până când veţi fi siguri de datele pe care le aveţi la îndemână. Pregătiţi poate fiinţei iubite o destinaţie surpriză pentru acest sfârşit de săptămână.

Taur- horoscop 22 Martie 2018

Ar putea sosi acum cu întârziere nişte bani, bineveniţi pentru cheltuielile care se anunţă. E momentul potrivit să evaluaţi la rece o situaţie şi să căutaţi schimbările pe care trebuie să le faceţi pentru a nu vă îndepărta de ţintele voastre.

Gemeni- horoscop 22 Martie 2018

Dorinţa de acţiune, nerăbdare. Nu este momentul potrivit să răspundeţi unor provocări, ci mai degrabă să încercaţi să descoperiţi dedesubturile unei situaţii. Posibil să aflaţi că a contat o vorbă bună pe care a pus-o cineva pentru voi şi nu îi veţi rămâne datori.

Rac- horoscop 22 Martie 2018

O zi aglomerată pentru voi pentru că va trebui să acordaţi atenţie unor lucruri rămase nerezolvate sau nelămurite. Apare momentul în care să redeschideţi un subiect legat de o promovare care vi s-a promis, despre viitorul vostru profesional.

Leu- horoscop 22 Martie 2018

Se poate să descoperiţi situaţii în care practica diferă destul de mult de teorie şi veţi căuta să ajungeţi la esenţa problemei. Este o perioadă plină de eforturi, ale voastre, însă gândurile vă zboară departe în viitor.

Fecioară- horoscop 22 Martie 2018

Este momentul să puneţi în discuţie ori să descâlciţi nişte aspecte financiare din relaţia cu un partener de afaceri sau cu banca. Apariţie neaşteptată şi plină de culoare sau de promisiuni pentru cei care sunt în căutarea jumătăţii lor.

Balanţă- horoscop 22 Martie 2018

Vă prind bine argumente de natură legală şi nu numai înainte de a vă angaja într-o negociere sau de a ataca un subiect sensibil. Traversaţi o perioadă animată în plan social, aşa cum vă place vouă, revedeţi oameni cu care aveţi mai rar ocazia să staţi de vorbă.

Scorpion- horoscop 22 Martie 2018

Începe să se facă lumină. Daţi de capăt unor situaţii, aflaţi secrete ale meseriei, descoperiţi în ce măsură situaţia de pe teren diferă de cea din teorie. Începeţi să daţi credit unor terapii sau remedii mai puţin cunoscute sau folosite, foarte potrivite însă situaţiei voastre.

Săgetător- horoscop 22 Martie 2018

O discuţie aparent banală vă poate conduce spre un studiu personal, vreţi să vă convingeţi, să vedeţi cu ochii voştri cum stă situaţia de fapt. O zi numai bună să îndreptaţi o relaţie, să îndepărtaţi o bănuială ori să alungaţi supărarea partenerului de viaţă.

Capricorn- horoscop 22 Martie 2018

O zi solicitantă şi asta mai ales pentru ca nu vreti sa va opriti pana cand nu vedeti rezultate concrete, progrese ale proiectelor în care v-aţi angajat. Tensiuni mai vechi, nerezolvate încă, pot ieşi acum la iveala şi vă va lua ceva timp să puneţi totul la punct.

Vărsător- horoscop 22 Martie 2018

Este timpul să vă destindeţi, să lăsaţi deoparte temeri sau griji, situaţii ce nu se pot rezolva de pe o zi pe alta. Bucuriile par să vină din partea copiilor vostri, puteţi recupera acum timpul pe care nu aţi reuşit să îl petreceţi împreună în ultima perioadă.

Peşti- horoscop 22 Martie 2018

Ar putea pune cineva la îndoială abilităţi sau rezultate ale voastre, însă pare să fie mai degrabă o tentă glumeaţă, un răspuns la vorbe ale voastre recente. Dacă se pune problema, ar trebui să insistaţi să primiţi ce vi se cuvine ori ce vi s-a promis.

Sursa foto: captura "Star Matinal"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest