Horoscopul zilei 23 Martie 2018. Zodiile care se confruntă cu probleme de sănătate

 

Astrele au pregătit multe surprize zodiilor în ziua de 23 Martie 2018, unele plăcute, altele mai puţin plăcute. Trebuie să faceţi economii şi să aveţi grijă de sănătatea voastră! Ce trebuie să ştiţi pentru fiecare zodie veţi afla în continuare din horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

Berbec- horoscop 23 Martie 2018

Nerăbdare, dorința de schimbare, de provocări cu care să va măsurați forțele. Interes pentru un job mai motivant (nu neapărat în plan financiar), care va oferă mai multă libertate de acțiune și de decizie, poate va hotărâți în sfârșit să începeți o afacere pe cont propriu.

Taur- horoscop 23 Martie 2018

Vă hotărâți poate să începeți să faceți economii și să puneți niște bani deoparte, așa pentru orice eventualitate. O grămadă de lucruri va preocupă acum, ați vrea să găsiți o direcție, ceva care să va ofere stabilitate, dar se pare că va mai dura perioada de căutări.

Gemeni- horoscop 23 Martie 2018

Aveţi tendinţa să supraestimaţi potenţialul unui proiect sau timpul său de realizare, să neglijaţi eventuale probleme sau obstacole. În schimb, este o perioadă plăcută în plan social sau sentimental, vă lărgiţi cercul de cunoştinţe, vă bate inima mai tare la o primă întâlnire.

Rac- horoscop 23 Martie 2018

Vă mobilizați să faceți față tuturor solicitărilor care apar astăzi, și nu sunt chiar puține. Încearcă cineva să grăbească un răspuns al vostru în față unei propuneri, însă prudent ar fi să nu va dați acordul dacă aveți o urmă de îndoială.

Leu- horoscop 23 Martie 2018

Exemple vii sau despre care vi se povesteşte vă aprind imaginaţia, vă stimulează ambiţia. Sfârşitul de săptămână ar putea fi un sfetnic bun. Sunt zile şi săptămâni cu progrese remarcabile pentru studenţi şi masteranzi care au de pregătit lucrări de licenţă sau alt gen de proiecte.

Fecioară- horoscop 23 Martie 2018

Discuţii preliminare pentru o viitoare afacere sau colaborare, evaluaţi şi variante de finanţare sau câştigul. Posibil să aveţi acum cu copilul o discuţie mai serioasă referitoare la viitorul sau. Puteţi fi siguri că exemplele sau variantele pe care le oferiţi vor rămâne în mintea lui.

Balanţă- horoscop 23 Martie 2018

Se poate să folosiţi acum argumentul pe care l-aţi lăsat la urmă ca să salvaţi o relaţie, să oferiţi interlocutorului o privire de ansamblu. Veşti de la cineva din trecutul vostru, care traieşte pe alte meleaguri acum, şi care s-ar bucura să vă revedeţi.

Scorpion- horoscop 23 Martie 2018

Apar informații pe bandă rulantă, însă veți păstra pentru voi niște rezerve, semne de întrebare la care va propuneți să găsiți un răspuns cât de curând. Faceți plăti diverse, achitaţi restante că să va luați de-o grijă.

Săgetător- horoscop 23 Martie 2018

Aşteptaţi cu nerăbdare veşti, un raspuns, o ofertă sau o contraoferta şi e foarte probabil să vină. Vă folosiţi din plin de farmecul şi de aplombul vostru şi se poate să înregistraţi un succes personal, să vi se acorde încredere până la proba contrarie.

Capricorn- horoscop 23 Martie 2018

Veţi da zor să duceţi la bun sfârşit toate cele pe care le-aţi avut pe listă în această săptămână şi poate chiar să faceţi ceva în plus, aşa, pentru mulţumirea voastră. Începeţi chiar să faceţi presiuni să se ţină de cuvânt cei care v-au promis ceva, ca să nu rămâneţi cu nimic în urmă.

Vărsător- horoscop 23 Martie 2018

Vă pricepeţi de minune să faceţi atmosferă într-un colectiv, să întreţineţi relaţii, să aflaţi informaţii utile fără să lăsaţi să se observe ce vă preocupă. Dor de distracţie şi de vremurile bune, se poate să ajungeţi cu prietenii într-un loc în care nu aţi mai fost de mult şi să vă relaxaţi.

Peşti- horoscop 23 Martie 2018

Vă pregătiţi paşii şi argumentele pentru o negociere în urma căreia să câştigaţi mai bine pe durata unui viitor proiect. Doriţi poate să vă revanşaţi faţă de cineva care v-a fost alături cand aţi avut nevoie şi stabiliţi o vizită pentru astăzi sau în zilele care vin.

 

Sursa foto: captura "Star Matinal"

Citeşte şi: Zodiile care merg din problemă în problemă în weekend-ul 24-25 Martie


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest