Horoscopul zilei 26 Martie 2018: "Leii primesc răspunsul mult așteptat"

 

Horoscopul zilei prezentat de Remus Ionescu vă oferă informaţii despre sănătate, iubire şi bani! Citeşte ce scrie în dreptul zodiei tale, astrele au dreptate mereu. Află acum cum o să-ţi meargă ziua de azi în fucţie de zodia care eşti.

Berbec- horoscop 26 Martie 2018

Se poate să vă răzgândiţi ori să mai adăugaţi ceva important la un plan al vostru ca să valorificaţi lucruri aflate recent. Revedere cu cineva drag cu care nu v-aţi văzut de mult şi aranjaţi să beţi o cafea împreună ca să povestiţi despre tot ce s-a schimbat între timp.

Taur- horoscop 26 Martie 2018

Aer proaspăt pentru voi, aflaţi lucruri interesante, scăpaţi de îndoieli, vă mai detensionaţi. Ar fi nişte zile potrivite pentru curăţenia de primăvară. Chiar dacă nu aveţi atâta timp la dispoziţie pe cât de mult v-aţi dori, rezultatele pot fi surprinzătoare.

Gemeni- horoscop 26 Martie 2018

S-ar putea anunţa o amânare sau o întârziere faţă de planurile iniţiale. Pare totuşi că întârzierea va fi mai mică decât s-a estimat şi veţi putea recupera mai apoi timpul pierdut. Ar trebui să nu vă grăbiţi şi să luaţi în seamă mai multe aspecte înainte de a face o investiţie importantă.

Rac- horoscop 26 Martie 2018

Posibil să aflaţi despre un post liber interesant pentru voi, precum şi data de organizare a concursului sau a interviului şi să începeţi pregătirile. O surpriză pentru voi, se poate să vă dea cineva dreptate după o discuţie de mai zilele trecute şi veţi scăpa astfel de o apăsare.

Leu- horoscop 26 Martie 2018

Un ritm in creştere în a doua parte a zilei, sună telefonul, apar răspunsurile aşteptate, vrea cineva de departe să ştie cum o mai duceţi. Se arată cineva interesat de activităţi, de rezultate şi descoperiri ale voastre recente şi va cere o părere, un sfat.

Fecioară- horoscop 26 Martie 2018

Sfera financiară este vulnerabilă în această perioadă şi nu este momentul potrivit să lasaţi lucrurile la voia întâmplării, este bine să vă interesaţi, să comparaţi, să nu riscaţi. O seară plăcută alături de fiinţa iubită sau de prieteni dragi, aveţi destule de discutat.

Balanţă- horoscop 26 Martie 2018

Luaţi pulsul unei relaţii sau al unor parteneri de afaceri. Veţi observa dacă lucrurile se pot îndrepta în direcţia sperată de voi. Aţi putea primi acum un avans pentru o lucrare sau pentru un proiect şi vă veţi pune în mişcare.

Scorpion- horoscop 26 Martie 2018

Rezolvări neaşteptate după prânz. Primiţi poate acordul pe care îl aşteptaţi din partea şefilor sau a unei autorităţi, primiţi poate o invitaţie pentru un interviu de angajare. Sănătatea trebuie să fie în prim-plan în această perioadă pentru voi. Nu este timpul pentru excese sau extravaganţe.

Săgetător- horoscop 26 Martie 2018

O bună stare sufletească, optimism şi dor de aventură, se poate să faceţi o rezervare pentru sfârşitul de săptămână ca să completaţi o perioadă cu locuri noi şi atractive pentru voi. Sunteţi dispuşi să faceţi o investiţie importantă ca să depăşiţi un obstacol, să faceţi progrese.

Capricorn- horoscop 26 Martie 2018

O perioadă tensionată pentru voi, ce se pliază însă pe structura voastră sufletească şi importantă pentru că acum se pregătesc succese ale voastre viitoare. Un plus de ambiţie şi de concentrare, iar de data aceasta veţi evita nişte erori din trecut.

Vărsător- horoscop 26 Martie 2018

Un inceput de săptămână alert, în care vă străduiţi să recuperaţi tot felul de întârzieri şi să ajungeţi cu toate treburile la zi. Întâlnire cu un cunoscut cu care sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în multe privinţe şi se poate să vă schimbaţi în bine starea de spirit.

Peşti- horoscop 26 Martie 2018

Este bine să căutaţi un echilibru între dorinţe sau ambiţii şi posibilităţile reale, să ţineţi cont de bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie şi să nu supraestimaţi câştiguri, rezultate. Vă este uşor acum să vă acomodaţi cu noi ingrediente şi reţete, să ţineţi post dacă nu aţi făcut-o până acum.

Sursa foto: captură "Star Matinal"

Citeşte şi: Zodiile care merg din problemă în problemă în weekend-ul 24-25 Martie


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest