Horoscopul zilei 27 Martie 2018. Taurii își vor pune ordine în gânduri

 

O succesiune rapidă de evenimente astăzi! Sunt drumuri deschise spre realizări şi finalizări importante. Ce trebuie să ştiţi pentru fiecare zodie veţi afla în continuare din horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

Berbec- horoscop 27 Martie 2018

Un plus de farmec, de lejeritate în exprimare, idei la minut, dar şi tentaţia de a blufa sau de a vă asuma riscuri pe care mai târziu să le apreciaţi ca fiind exagerate. Tăcerea cuiva ar putea fi un răspuns, iar inima voastră va şti să îl interpreteze corect.

Taur- horoscop 27 Martie 2018

Vă puneţi ordine în gânduri, analizaţi la rece evenimente care s-au petrecut cu rapiditate în ultimele zile. Dau năvală amintiri, revedeţi poze, rememoraţi întâmplări alături de cei care au luat parte la ele, vă distraţi copios.

Gemeni- horoscop 27 Martie 2018

Ar fi bine să faceţi un inventar al resurselor pe care le aveţi la dispoziţie, un bilanţ financiar ca să ştiţi cum staţi în perspectiva obiectivelor pe care vi le-aţi propus pentru perioada următoare. O zi bună pentru consultări cu colaboratori sau să obţineţi un punct de vedere oficial, o semnătură.

Rac- horoscop 27 Martie 2018

Un moment de vârf în cadrul unor negocieri şi veţi şti dacă merită să mergeţi mai departe, ţinând cont şi de aspectele financiare. Vă susţine cineva emoţional, vă transmite acea încredere de care aveţi nevoie pentru a lua o decizie importantă, radicală chiar.

Leu- horoscop 27 Martie 2018

O zi importantă pentru voi, ar putea veni, fie şi cu întârziere, un răspuns care pentru voi înseamnă mult. Că vreţi sau că nu vreţi, sunteţi în atenţia celorlalţi, aveţi un cuvânt important de spus într-o negociere, se ţine cont de ideile sau de atenţionările voastre.

Fecioară- horoscop 27 Martie 2018

Nerăbdare, stări schimbătoare cu posibile îngrijorări, aţi vrea să se termine cat mai repede o perioadă de incertitudini. Nu este momentul potrivit să renunţaţi la prudenţă, la talentul de a acorda valoarea corectă unui amănunt aparent banal.

Balanţă- horoscop 27 Martie 2018

Se poate să aflaţi nişte lucruri care nu vi s-au spus la momentul zero şi veţi vedea ce e de făcut într-o asemenea situaţie. Se pare că veţi avea de unde alege într-o chestiune legată de o tranzacţie imobiliară şi chiar ar fi bine să cântăriţi ofertele.

Scorpion- horoscop 27 Martie 2018

Puneţi punctul pe i într-o şedinţă sau negociere, faceţi tot posibilul să obţineţi o îmbunătăţire a unui contract sau a condiţiilor de lucru. Traversaţi o perioadă spornică şi veţi constata cât de curând că aţi realizat progrese remarcabile.

Săgetător- horoscop 27 Martie 2018

Într-o negociere veţi da poate un exemplu de generozitate, însă cu siguranţă vor fi şi nişte puncte la care nu vreţi să renunţaţi în ruptul capului. Veste neaşteptată, încearcă cineva să vă recucerească, să o luaţi de la capăt în alte condiţii.

Capricorn- horoscop 27 Martie 2018

Invitaţie la responsabilitate, veţi cere celorlalţi să se implice tot atât cât o faceţi şi voi, expuneţi un plan prin care scoateţi în evidenţă avantajele fiecărei părţi implicate. Daca este cazul, sunteti pregatiti sa angajaţi un credit, numai că s-a depăşit fazele de început ale unui proiect.

Vărsător- horoscop 27 Martie 2018

Discuţii interesante, scoate cineva în evidenţă probleme ce nu pot fi neglijate sau pe care nu le-aţi anticipat la demararea unui proiect. Ar putea să descopere un specialist adevărata problemă de sănătate şi, foarte important, cauza acesteia, şi veţi şti ce trebuie să faceţi mai departe.

Peşti- horoscop 27 Martie 2018

O perioadă efervescentă pentru voi, cu planuri şi ambiţii ridicate, dar şi cu bune şanse de câstig în plan financiar. Se poate să găsiţi nişte ajutoare de nădejde ca să puteţi finaliza proiectul în care sunteţi implicaţi, fie că ţine de renovarea casei, fie ceva de natură profesională.

Sursa foto: captura "Star Matinal"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest